Back to school:Πώς να τελειώσετε γρήγορα το διάβασμά σας.

    Γεια σας για άλλη μία φορά.Σήμερα θα κάνω το 2ο άρθρο μου για το Back to school και θα σας δώσω τρόπους για να τελειώσετε γρήγορα τα μαθήματά σας.Πάμε να τους δούμε λοιπόν!

                
                   Τελειώστε τα όλα στο τσακ μπαμ:
1. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει αμέσως μόλις γυρίσετε από το σχολείο, να τακτοποιηθείτε(να πλυθείτε,να αλλάξετε ρούχα και να φάτε).
2. Πηγαίντε στο δωμάτιό σας ή όπου αλλού έχει ησυχία και ανοίξτε όλα τα βιβλία σας για να δείτε τι έχετε.Καμιά φορά χρειάζεται να τα ελέγξετε όλα γιατί μπορεί να έχετε ξεχάσει κάποια άσκηση.
3. Κλείστε όλες τις συσκευές σας ώστε να μη σας ενοχλήσει απολύτως τίποτα(π.χ.το κινητό).
4. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε κοιτάζοντας μόνο τα βιβλία σας.Όση ώρα διαβάζετε να έχετε στο νου σας ότι μόλις τελειώσετε θα βγείτε για μια βόλτα ή θα μπείτε στο διαδίκτυο.
5. Βάλτε μια συγκεκριμένη ώρα στο διάβασμά σας ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα(π.χ.θα διαβάσω από τις 15:20-17:00).
6. Μια καλή ιδέα είναι να γράψετε όλα αυτά που έχετε σε ένα χαρτί και κάθε ένα μάθημα ή άσκηση που θα τελειώνετε να τα σβήνετε από τη λίστα σας.
7. Κάντε ένα διάλειμμα περίπου για 1 τέταρτο ώστε να ξεκουραστείτε και να φάτε ή να πιείτε κάτι.Όμως μην κάνετε το λάθος να δείτε τηλεόραση ή να παίξετε στον υπολογιστή.Έτσι θα περάσει το 1 τέταρτο του διαλείμματός σας άσκοπα.Μπορείτε επίσης να έχετε κάποιο τρόφιμο δίπλα σας για να μη χρειαστεί να σταματήσετε το διάβασμα σας.
8. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε καταλάβει όλα ώστε να μη χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο για να τα καταλάβετε.Το να προσέχετε στο μάθημα θα σας βοηθήσει σε αυτό.
                 
                             

Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές μου.
Αν θέλετε αφήστε μου ένα σχόλιο και πείτε μου αν κάνετε κάτι από όλα αυτά.
Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση μου!!!♥


Επόμενο άρθρο:Back to school:DIY.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.