Back to school:Συνολάκια για όλες τις εποχές.

   Hey!!I' m back, αν και μετά από πολλές μέρες.Και γύρισα με νέα ανανεωμένα άρθρα.Σήμερα λοιπόν, θα σας δώσω μερικές ιδέες για συνολάκια που μπορείτε να τα φορέσετε στο σχολείο.Για το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι που θα τελειώσουν τα σχολεία.Πάμε να τα δούμε!


                   1.Φθινοπωρινό σύνολο για το σχολείο 

                                     


Για τις αρχές του φθινοπώρου αυτό το ντύσιμο είναι ότι πρέπει!
1.Βάλτε ένα τζιν παντελόνι και από πάνω μια τιράντα μπλούζα σε οποιοδήποτε χρώμα.Από πάνω φορέστε μία διχτυωτή μακρυμάνικη μπλούζα που να ταιριάζει.Παπούτσια επιλέξτε σταράκια σε έντονο χρώμα.


                           


                     
                       2. Χειμωνιάτικο σύνολο για το σχολείο


Αυτά τα 2 συνολάκια είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
1.Μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι σε οποιοδήποτε χρώμα ώστε να αποφύγετε τα τζιν,μία μακρυμάνικη μπλούζα σε χρώμα που να ταιριάζει με το παντελόνι και τις χειμωνιάτικες μπότες σας.Για να γίνετε λίγο πιο μοδάτες βάλτε και ένα φουλάρι σε ουδέτερο χρώμα.
2.Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ζεστό χειμωνιάτικο κολάν με σχέδια όπως στην εικόνα,μία μακριά μπλούζα για να καλύπτει λίγο το κολάν και μποτάκια κατά προτίμηση σε καφέ χρώμα.Όπως πάντα για να είστε πιο μοδάτες βάλτε ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα για να ξεχωρίζει.




3. Ανοιξιάτικο σύνολο για το σχολείο





Αυτά τα 2 συνολάκια μπορείτε να τα φορέσετε στη μέση της άνοιξης ή ακόμα και στην αρχή με μία ζακετούλα.
1.Φορέστε ένα τζιν και μια τιράντα μπλούζα σε ανοιξιάτικο χρώμα.Αν θα το φορέσετε στις αρχές της άνοιξης,πάρτε και μια λεπτή ζακετούλα ή ένα τζιν μπουφάν για να μην κρυώσετε.Αν το επιτρέπει ο καιρός,βάλτε τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες που να ταιριάζουν με το όλο σύνολο και είστε έτοιμες!:)
2.Ένα κολάν σε έντονο χρώμα θα κάνει το ντύσιμό σας πιο φωτεινό.Από πάνω φορέστε μια κοντομάνικη μπλούζα και αν φυσικά έχετε,μία που έχει λεπτό ύφασμα στην πλάτη(όπως στην εικόνα).Συνδυάστε το συνολάκι σας με σταράκια ή μπαλαρίνες.




4. Καλοκαιρινό σύνολο για το σχολείο



Για τις καλοκαιρινές ημέρες σας προτείνω κάτι δροσερό.
1.Αν το επιτρέπει ο καιρός και φυσικά το σχολείο,προτιμήστε να φορέσετε ένα λουλουδάτο σορτς(σαν της εικόνας) και μία κοντομάνικη μπλούζα σε ουδέτερο χρώμα και χωρίς στάμπα.Όσο αφορά τα παπούτσια,διαλέξτε πέδιλα ή σταράκια που να ταιριάζουν.
2.Αν δεν θέλετε σορτς,φορέστε ένα παντελόνι σε οποιοδήποτε χρώμα,το οποίο να σας δροσίζει και από πάνω μια κοντομάνικη ή τιράντα μπλούζα που να ταιριάζει.Επιλέξτε να φορέσετε μπαλαρίνες ή πέδιλα και αποφύγετε τα σταράκια γιατί δεν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο σύνολο.





Ελπίζω να σας βοήθησα με τις προτάσεις μου!!;)
Αν θέλετε δοκιμάστε μέσα στη χρονιά κάτι από τις ιδέες μου και θα δείτε το αποτέλεσμα.
Αφήστε ένα σχόλιο για το αν σας άρεσε η ανάρτηση μου και εμείς θα τα ξαναπούμε στο επόμενο άρθρο μου.
Φιλάκια πολλά!!!!







                           


                                                             


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.