Εύρηκα:Παιχνίδι γνώσεων για όλες τις συσκευές.

      Γεια σας.Σήμερα θα σας γράψω για ένα παιχνίδι γνώσεων, το οποίο έχω κατεβάσει στο tablet μου και ονομάζεται Εύρηκα.Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αν και μερικές φορές γίνεται εκνευριστικό.Το λέω αυτό γιατί αν επιλέξεις μια απάντηση που νομίζεις πως είναι σωστή στο τέλος σου βγαίνει λάθος.Έτσι χάνεις και πόντους.Σε αυτό το παιχνίδι γνώσεων λοιπόν, μπορείς να διαλέξεις 6 κατηγορίες της αρεσκείας σου.Για παράδειγμα διαλέγεις: Ιστορία, Μυθολογία, Επιστήμη, Τεχνολογία, Θρησκεία και Μουσική.Φυσικά έχει και άλλες κατηγορίες τις οποίες διαλέγεις εσύ.Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε περίπου πώς παίζεται.


                                  Το εξώφυλλο του παιχνιδιού

Το μενού

Οι κατηγορίες

Η ερώτηση




Το βίντεο





Αν σας άρεσε το άρθρο μου αφήστε ένα σχόλιο γι'αυτό.
Αν επίσης σας τράβηξε το ενδιαφέρον το παιχνίδι κατεβάστε το και εσείς.
Μέχρι το επόμενό μου άρθρο σας χαιρετώ!!!













Σχόλια

  1. Ωραίο παιχνίδι! Το έχω και εγώ.. Δεν έχεις βάλει αυτό για να γίνουμε μέλη στο μπλογκ σου.. Αν θες γίνε στο δικό μου..Λέγεται Pretty Blog ή γράψε ilovemyprettyblog.blogspot.gr
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου, καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.Ξέρεις το έφτιαξα πρόσφατα και έτσι δεν έχω κάνει πολλά πράγματα ή μάλλον δεν τα ξέρω.Θα προσπαθήσω να βάλω το ''Γίνε μέλος'' στο blog και φυσικά θα γίνω και εγώ στο δικό σου.Σε ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.