Τι άρθρο θα προτιμούσατε;

              Γεια σας αναγνώστες του After School.Πώς περάσατε το τριήμερο που μας πέρασε;Εγώ πάντως καταπληκτικά!Ήμουν όλη τη μέρα μέσα στη θάλασσα.Τέλος πάντων, σήμερα μιας και ήμουνα στο σπίτι σκέφτηκα να ανεβάσω ένα άρθρο.Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα ενδιαφέρον που να σας αρέσει και να το δοκιμάσετε.

         Γι' αυτό θα ήθελα να μου αναφέρετε τι άρθρο θα θέλατε να ανεβάσω την επόμενη φορά ή ακόμα και τώρα(αν το διαβάζετε αυτή τη στιγμή).Μπορείτε να μου πείτε το είδος του άρθρου ή  και τον τίτλο.

        Εγώ σκεφτόμουν κάτι σχετικό με τη νέα σχολική χρονιά, αλλά νομίζω είναι κάπως νωρίς.Επίσης τρόπους για να τελειώσετε γρήγορα το διάβασμα, πώς να επιλέξετε τη σωστή τσάντα και κασετίνα και πώς να αρχίσετε τη νέα χρονιά χωρίς να έχετε άγχος για το τι θα γίνει.Αυτά όμως θα σας τα πω προς το τέλος του Αυγούστου.

       

Επιλέξτε ένα είδος άρθρου από τις κατηγορίες ή κάτι δικό σας:

~ βιβλία
~ ταινίες (κάποια συγκεκριμένη)
~ συνταγές μαγειρικής
~ προιόντα ομορφιάς
~ παιχνίδια για tablet, κινητά κλπ.
~ άλλο (γράψτε τι θα είναι)


         Γράψτε στα σχόλια τη δικιά σας ιδέα για κάποιο άρθρο ή επιλέξτε κάτι από τις κατηγορίες.Έτσι θα μπορώ να σας γράψω οτιδήποτε θέλετε.Σας περιμένω!!!♥



                 

                         


Σχόλια

  1. για ταινιες που σ αρεσουν κ μας προτεινεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ καμία, πες μου μία που σ' αρέσει και την παρακολουθείς.Αν θέλεις από αυτές που δείχνει η τηλεόραση ή από τον κινηματογράφο.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον blog, μόλις έγινα μέλος.
    Γίνε και εσύ μέλος στο δικό μου:) ~> kids-ofreneia.blogspot.gr/
    Φχαριστώ, καλή συνέχεια!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!♥Εύχομαι να σου αρέσουν και τα υπόλοιπα άρθρα μου.Αα, και είμαι ήδη μέλος στο blog σου και μου φαίνεται καταπληκτικό!!!!!:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.