Χανιά:Πυροσβεστικό μετατράπηκε σε ενυδρείο!

   Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του blog μου!Είμαι εδώ με ένα ίσως παράξενο άρθρο.Μπορεί κάτι να καταλάβατε από τον τίτλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
  Καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο για διάφορα νέα της ημέρας, βρήκα και κάτι από τα Χανιά της Κρήτης.Εκεί λοιπόν, έγραφε πως πυροσβέστες μετέτρεψαν ένα παλιό πυροσβεστικό σε ενυδρείο.Ναι, ίσως σας φαίνεται παράξενο, αλλά και εγώ εξεπλάγει όταν το διάβασα.
   Ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Χανίων έκανε πράξη την ιδέα ενός πυροσβέστη να μετατρέψουν αυτό το παλιό πυροσβεστικό όχημα σε ενυδρείο.Η προσπάθειά τους κράτησε περίπου 1 χρόνο και ολοκληρώθηκε μέσα σε αυτές τις ημέρες.Το πρώτο κανάλι που ανακοίνωσε αυτό το σπουδαίο νέο ήταν το τοπικό κανάλι των Χανίων <Νέα TV>.Χρειάστηκαν πολλά υλικά και κατασκευές για να ετοιμαστεί.Έπρεπε να στηθούν και να ενωθούν τα τζάμια του ενυδρείου, να γίνουν ξεχωριστά η βαφή, οι επισκευές και να βρεθούν τα ανταλλακτικά στο όχημα και μετά να πάρει την τελική μορφή του.
   Για τη φροντίδα των ψαριών και του νερού έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός πίσω ακριβώς από το πυροσβεστικό όχημα.Έτσι μπορούν σε μια συγκεκριμένη ώρα να ταιστούν τα ψάρια μόνα τους και να αλλάξει το φιλτράρισμα νερού.

        Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό
                                    και το βίντεο.

                                



Να και το βίντεο.


Ελπίζω να διαβάσατε όλο το άρθρο μου και να σας τράβηξε το ενδιαφέρον.
Αν θέλετε αφήστε και ένα σχόλιο.
Μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου σας χαιρετώ όλους!!!♥


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.