Mirror,Mirror:Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι.

          Γύρισα και πάλι με ένα νέο άρθρο!Στην προηγούμενη        ανάρτησή μου ανέφερα για το είδος των άρθρων που θα προτιμούσατε.Ένα άτομο απάντησε και είπε ότι ενδιαφέρεται για τις ταινίες.Οπότε και εγώ ξεχώρισα 1 από τις αγαπημένες μου την οποία λάτρεψα.Πάμε να τη δούμε!


   ➔   Η ταινία ονομάζεται Mirror,Mirror και στα ελληνικά Καθρέφτι,καθρεφτάκι μου.Είναι μια πολύ ωραία ταινία η οποία είναι βασισμένη στη Χιονάτη και τους 7 νάνους.Είναι αμερικανική κωμωδία φαντασίας, παραγωγής 2012.Την  σκηνοθέτησε ο Τάρσεμ Σινγκ και το σενάριο γράφτηκε από τον Μάρκ Κλέιν και τον Τζέισον Κέλερ.
         Στον κινηματογράφο της Ελλάδας, κυκλοφόρησε στις 15/4/2012 και πήρε το βραβείο της ένωσης ενδυματολόγων καλύτερου σχεδιασμού κουστουμιών σε ταινία φαντασίας.
         Πρωταγωνιστές είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η Λίλι Κόλινς, ο Άρμι Χάμερ, ο Νάθαν Λάνε και ο Σον Μπιν.
         Η ταινία διαρκεί 106 λεπτά και η σύνθεση της μουσικής που τη συνοδεύει είναι από τον Άλαν Μένκεν.
         Εκτός από κωμωδία συμπεριλαμβάνονται άλλα 4 είδη: φαντασία, οικογενειακή ταινία, περιπέτεια και δράμα.

         Η υπόθεση είναι από τη Βικιπαίδεια.
 Μετά την εξαφάνιση του  Βασιλιά, η αδίστακτη σύζυγός του παίρνει τον έλεγχο του βασιλείου και κρατά την όμορφη 18χρονη κόρη του, Χιονάτη, φυλακισμένη και κρυφή στο παλάτι. Οι λάθος διαχειρίσεις όμως γεμίζουν με χρέη το βασίλειο και η ο ερχομός του πλούσιου πρίγκιππα Άντριου Άλκοτ της δίνει μια ιδέα. Να στήσει ένα χορό προς τιμήν του και να τον πείσει να της κάνει πρόταση γάμου.Οι δυο τους θα ζήσουν ευτυχισμένοι και το βασίλειο θα σωθεί. Στο χορό όμως, ο πρίγκιππας θα προσέξει τη Χιονάτη και η Βασίλισσα από τη ζήλεια της θα την εξορίσει μέσα στο δάσος. Εκεί θα βρει καταφύγιο στο σπίτι όπου μένουν επτά νάνοι. Στην πορεία θα μεταμορφωθεί σε μια γενναία γυναίκα αποφασισμένη να πάρει το θρόνο που δικαιωματικά της ανήκει. Με τη βοήθεια των καινούριων φίλων της, θα εναντιωθεί στη Βασίλισσα και θα προσπαθήσει να πάρει πίσω και τον πρίγκιππά της.

           
                         Να και μερικές εικόνες από την ταινία:

                         






Να και το trailer:





Ελπίζω να σας άρεσε η ταινία που σας πρότεινα!
Αν κάποιος την έχει δει και του άρεσε ας αφήσει ένα σχολίο.
Μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου σας χαιρετώ!!!♥








          

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.