Πώς να μην βαρεθείς τα παπούτσια σου;




     Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μην βαρεθείτε τα παπούτσια σας και εγώ τους ανακάλυψα και θα σας τους προτείνω!Συγκεκριμένα πώς να μην βαρεθείτε τα σταράκια σας που κιτρινίζουν και σιγά σιγά παλιώνουν.


    Πήρατε καινούρια σταράκια πριν από 1 χρόνο και φέτος τα έχετε βαρεθεί ή έχει φύγει το χρώμα τους;Τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μία από τις ιδέες μου!!


            Σταράκια-Κάντε τα να φαίνονται σαν καινούρια!

1.Μια ωραία ιδέα για τα σταράκια σας είναι να τα βάψετε με ειδική μπογιά παπουτσιών.Δεν ξέρω ακριβώς πώς ονομάζεται,αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το στο google.

2.Κάντε σχέδια στο άσπρο μέρος των παπουτσιών σας.Η ειδική μπογιά γι'αυτό είναι το Marabu Metallic Liner.

3.Τελευταία πρόταση είναι να βάλετε διαφορετικό χρώμα σε κορδόνια.Αν για παράδειγμα τα σταράκια σας είναι λαχανί,τότε θα μπορούσατε να αγοράσετε ροζ ή κίτρινα κορδόνια για να τα ταιριάξετε.

4.Μια ανόητη ιδέα είναι να πετάξετε τα σταράκια που σας έχουν χαλάσει και να αγοράσετε καινούρια με πολύ προσοχή!!Δηλαδή αυτή τη φορά κάντε μια έρευνα αγοράς στα μαγαζιά παπουτσιών και αποφασίστε ποιο θα ήταν κατάλληλο για εσάς και δεν θα μπορούσατε με τίποτα να το βαρεθείτε.Όμως ΜΗΝ πάρετε ό,τι βρείτε μπροστά σας γιατί τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα βαρεθείτε μέσα σε 2-3 εβδομάδες!


Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρυσόσκονη-ασημόσκονη.
                                   


Νομίζω αυτές είναι οι ειδικές μπογιές για να βάψετε τα παπούτσια.
                                     
Και για vans.

                      


                                
Ειδική μπογιά για το άσπρο μέρος των παπουτσιών.

                                   

                                  

                            
Χρωματιστά κορδόνια.

    Και αυτά ήταν!!Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου και θα τα ξαναπούμε σε επόμενο                                                                      άρθρο!!!!!!Καληνύχτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.