Φθινοπωρινά συνολάκια για βροχερές μέρες.


                   






    Σήμερα θα σας προτείνω κάποια συνολάκια που μπορείτε να φορέσετε σε βροχερές μέρες και όχι μόνο.Είναι απλά και μπορείτε να τα συνδυάσετε και εσείς με τον δικό σας τρόπο.Πάμε να τα δούμε!

                      

                                           1ο συνολάκι
                           AfterSchool
   Το πρώτο συνολάκι μπορείτε να το φορέσετε σε μια ψυχρή ή βροχερή μέρα.Βάλτε μια   λεπτή μακρυμάνικη μπλούζα της επιλογής σας,ένα τζιν,vans και πολύχρωμα βραχιόλια για να στολίσουν το ντύσιμό σας.Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα αφήσετε ελεύθερα ή να τα                                                         πιάσετε μια αλογουρά(κοτσίδα).





                                                           

                                                              2ο συνολάκι

AfterSchool
Το δεύτερο συνολάκι φοριέται σε μια ψυχρή μέρα ή και μια ηλιόλουστη με λίγο κρύο.Η μπλούζα με κοντά μανίκια είναι πολύ της μόδας και ταιριάζει απόλυτα με κολλητά παντελόνια.Το τζιν μπουφάν σας ή μια ζακέτα θα σας προστατεύσει από το κρύο.Σταράκια ή vans με ψηλό κορμό είναι ότι πρέπει για να ολοκληρωθεί το ντύσιμό σας.Αν θέλετε περισσότερη πινελιά βάλτε ένα κολιέ.





3ο συνολάκι

AfterSchool
Το τρίτο συνολάκι είναι ιδανικό για βροχερές ή χωρίς ήλιο μέρες.Το φούτερ με ένα τζιν παντελόνι ταιριάζει απόλυτα ή αν έχετε γυμναστική συνδυάστε το με ένα κολάν.Για παπούτσια βάλτε ψηλά σταράκια ή vans με ψηλό κορμό και επειδή φοράτε φούτερ δεν θα χρειαστεί να βάλετε μπουφάν ή ζακέτα.Αν θέλετε μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας με σκουλαρίκια.






Και αυτά ήταν που ήθελα να σας δείξω!Ελπίζω να σας άρεσαν και κάποια από αυτά να τα δοκιμάσετε συνδυάζοντάς τα με τον δικό σας τρόπο.Θα χαρώ πολύ αν μου αφήστε ένα σχόλιο λέγοντας τις εντυπώσεις σας.Θα τα πούμε μάλλον την επόμενη Παρασκευή!Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!!

                                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.