Πώς να φτιάξεις ντόνατς+παιχνίδι!




    Γεια σε όλους και όλες!Πώς πάει η νέα σχολική χρονιά;Εγώ προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Ζητώ συγγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά δεν είχα ιδέες:/Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά θα προσπαθήσω να σκεφτώ περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα.Πάμε τώρα στο θέμα μας.

   Στο σημερινό άρθρο θα ήθελα να σας δώσω τη συνταγή για ντόνατς η οποία είναι πανεύκολη!Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας αλλά και με τη βοήθεια των γονιών σας.

   Τα ντόνατς γίνονται και στο φούρνο αλλά και στο τηγάνι.Θα σας δώσω την εκτέλεση για μικρά ντόνατς στο τηγάνι αλλά μπορείτε να συμβουλευτείτε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει πώς να τα κάνετε στο φούρνο.


                 Υλικά για 20-25 μικρά ντόνατς:
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 βανίλια
- λάδι για το τηγάνισμα
- μέλι (για το σερβίρισμα)
- κανέλα (για το σερβίρισμα)


                                                    Εκτέλεση:
1.Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι,τη μαγιά,τη ζάχαρη,τη βανίλια και στο τέλος λίγο λίγο το νερό,ενώ ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι μας μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.

2.Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μία πετσέτα για 1 ώρα για να φουσκώσει.

3.Μετά,με αλευρωμένα χέρια παίρνουμε μπαλάκια ζύμης,όσο ένα καρύδι,και σε αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε χοντρά μπαστουνάκια,όσο το μικρό μας δάχτυλο και ενώνουμε τις άκρες πιέζοντας ελαφρά.

4.Τα αφήνουμε να φουσκώσουν πάνω σε μία αλευρωμένη πετσέτα για 30 λεπτά.

5.Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα λίγα λίγα τα ντόνατς.Τα γυρίζουμε και από την άλλη μεριά για να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.

6.Αν θέλουμε τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.

              




 Και αυτό είναι το βίντεο για το πώς να φτιάξεις ντόνατς στο    φούρνο.Ελπίζω να σας βοηθήσει:)








Και τώρα θα σας δείξω ένα παιχνίδι στο οποίο φτιάχνεις εσύ ντόνατς και τα σερβίρεις στους πελάτες σου.Ονομάζεται Papa's Donuteria και είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.Εγώ είμαι στο επίπεδο 75 και συνεχίζω να παίζω γιατί με έχει τρελάνει!!Σκοπός είναι να σερβίρεις όλους τους πελάτες γρήγορα αλλά και ομοιόμορφα έτσι ώστε να σε βαθμολογήσουν αναλόγως.Περνάς από διάφορες δοκιμασίες όπως το Halloween,τον καινούριο χρόνο(New Year),τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και πολλά άλλα.Δείτε μερικές εικόνες και ένα βίντεο το οποίο θα δείχνει πώς παίζεται.Απολαύστε τα!!!

Όλες οι δοκιμασίες






































Να και το βίντεο:





Και εδώ φτάσαμε στο τέλος μιας ανάρτησης!
Ελπίζω να κάλυψα όλες αυτές τις μέρες που δεν έγραφα και φυσικά να σας έκανα συντροφιά;)Αν θέλετε να γράψω και το επόμενο Σαββατοκύριακο δώστε μου κάποιες ιδέες και ίσως μπορέσω να δημοσιεύσω αυτό που θέλετε.Θα τα ξαναπούμε και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!!!



















               

Σχόλια

  1. ντονατςςςςςςςς <3 <3 <3 και αυτο το παιχνιδι κολλημα!! αν θες κ εχεις χρονο δες το μπλογκ μου, miss's depps blog.. επεστρεψα ανανεωμενη χδ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.