Πώς να οργανώσεις το καλύτερο πάρτυ+Συνταγές+Συνολάκια.


Σίγουρα όλοι και όλες θέλουμε να εντυπωσιάζουμε σε κάθε πάρτυ που κάνουμε.Έτσι δεν είναι;Γι' αυτό σας έχω ωραίες ιδέες για το δικό σας πάρτυ(στόλισμα,μαγειρική,ρούχα).



It's time for cleaning!!
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν διοργανώνετε ένα πάρτυ είναι να συμμαζέψετε το χώρο.Δε θα θέλατε οι καλεσμένοι σας να δουν έναν βρώμικο και ακατάστατο χώρο.Γι' αυτό φροντίστε από πριν να έχετε σκουπίσει,ξεσκονίσει και τακτοποιήσει.


Το δεύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε αμέσως μετά το καθάρισμα είναι το στόλισμα.Για να πετύχετε ιδανική διακόσμηση το μυστικό είναι να τα φτιάξετε μόνες σας.It's time for DIY's!!


DIY-Χάρτινο φωτιστικό με γκλίτερ

Θα χρειαστείτε:
~1 άσπρο χάρτινο φωτιστικό μπάλα
~κόλλα σε σπρέι
~γκλίτερ σε ό,τι χρώμα θέλετε

Πώς να την φτιάξετε:
Πάρτε το άσπρο χάρτινο φωτιστικό μπάλα,καλύψτε το με κόλλα σπρέι και έπειτα ρίξτε γκλίτερ σε όλη την επιφάνεια.Αφήστε την να στεγνώσει και σε πολύ λίγες ώρες θα έχετε μια όμορφη και εντυπωσιακή διακόσμηση!



Μπαλόνια με γκλίτερ

Θα χρειαστείτε:
~χρωματιστά μπαλόνια
~τρόμπα
~mod podge
~κόλλα σε σπρέι
~γκλίτερ σε ό,τι χρώμα θέλετε

Πώς να τα φτιάξετε:
Φουσκώστε τα χρωματιστά μπαλόνια με την τρόμπα ή με το στόμα και καλύψτε τα με mod podge από τη μέση και κάτω.Στη συνέχεια,καλύψτε τα με την κόλλα σπρέι και ρίξτε γκλίτερ(προτείνω χρυσό) πάνω τους.Και τα μπαλόνια με γκλίτερ είναι έτοιμα!!




Διακοσμήστε τα χάρτινα ποτήρια

Θα χρειαστείτε:
~χάρτινα ποτήρια 
~ταινία διπλής όψης
~γκλίτερ σε ό,τι χρώμα θέλετε

Πώς να τα διακοσμήσετε:
Πάρτε τα χάρτινα ποτήρια και πάνω στην ταινία διπλής όψης σχηματίστε έναν αριθμό ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.Στη συνέχεια,ρίξτε πάνω τους άφθονο γκλίτερ και τα ποτήρια σας είναι έτοιμα!!



Συνταγές μαγειρικής+Ιδέα

Μια ιδέα για το πού να βάλετε όλα τα ζαχαρωτά,καραμέλες κλπ. είναι να τα ξεχωρίσετε και να τα βάλετε σε μια βάση για cupcakes.Κι έτσι οι καλεσμένοι σας ενώ χορεύουν θα παίρνουν ό,τι θέλουν από εκεί μέσα.



Σοκολατένιες μπανάνες

Θα χρειαστείτε:
~μπανάνες
~κουβερτούρα σοκολάτα
~ξυλάκια παγωτού
~τρούφες όλων των ειδών

Πώς να τις φτιάξετε:
Πρώτα καθαρίστε τις μπανάνες ,κόψτε τες στη μέση και στερεώστε τες καλά στα ξυλάκια παγωτού.Λιώστε την κουβερτούρα σοκολάτας και βουτήξτε μέσα τις μπανάνες.Τέλος,καλύψτε τες με τρούφες όλων των ειδών και είναι έτοιμες!!




Cupcakes με μπισκότα Oreo

Θα χρειαστείτε:
~μπισκότα Oreo(μεγάλα και μικρά)
~σαντιγί

Πώς να τα φτιάξετε:
Πάρτε τα μεγάλα μπισκότα Oreo και από πάνω βάλτε σαντιγί.Τέλος,πάρτε τα μικρά Oreo και τοποθετήστε τα κάθετα πάνω στη σαντιγί.Και τα cupcakes σας είναι έτοιμα!!





Συνολάκια για πάρτυ

AfterSchool
Αυτό το συνολάκι μπορείτε να το φορέσετε στο πάρτυ σας ή ακόμα και σε άλλο τώρα το χειμώνα.Φορέστε μια μακρυμάνικη μπλούζα με ένα τζιν και τα vans σας.Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα κάνετε μπούκλες και για κοσμήματα φορέστε σκουλαρίκια(τα κρεμαστά μπορεί να σκαλώσουν) και το ρολόι σας και είστε έτοιμες!






AfterSchool
Κάτι πιο επίσημο για πάρτυ τώρα το χειμώνα είναι αυτό το συνολάκι.Φορέστε μια μακριά μπλούζα ή φόρεμα με ένα μαύρο κολάν και βάλτε μπαλαρίνες.Στα μαλλιά σας κάντε μια πλεξούδα στο πλάι και φορέστε ένα κρεμαστό και σκουλαρίκια.




Και αυτά ήταν!!Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες.Τα λέμε!!

  






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.