Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δωματίου.






Γεια παιδιά!!Άλλη μία εβδομάδα σχολείου έφτασε στο τέλος της και είναι καιρός να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα.Έχουμε ένα ολόκληρο Παρασκευοσαββατοκύριακο μπροστά μας,οπότε ο χρόνος είναι άφθονος για να διακοσμήσουμε το δωμάτιό μας.Στο σημερινό άρθρο θα σας δώσω ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δωματίου,με εικόνες .Στο τέλος σας έχω και ένα χειμωνιάτικο συνολάκι για μια χειμωνιάτικη βόλτα με φίλους.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!

Its christmas time








1η ιδέα-Στρώσιμο κρεβατιού

christmas bedding


Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ξεκινάει από τα κρεβάτια.Για να αρχίσεις να στολίζεις το δωμάτιο πρέπει πρώτα να στρώσεις το κρεβάτι σου με χειμωνιάτικα παπλώματα και μαξιλάρια.










2η ιδέα-Διακόσμηση γραφείου


Cool room

★☆follow me☆★

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διακοσμήσεις το γραφείο σου.Πρέπει οποσδήποτε να έχεις ένα μικρό δέντρο με στολίδια και λαμπάκια,γιρλάντες κατά μήκος του γραφείου,αν υπάρχουν ράφια πάνω απ'αυτό στόλισέ τα με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα μικροπράγματα,όπως βαζάκι με γλυκίσματα,διακοσμητικά κλπ.











3η ιδέα-Χριστουγεννιάτικες μπότες

..

Τέλος,μπορείς να στολίσεις το δωμάτιό σου κρεμώντας μπότες του ΑΪ-Βασίλη και να τις γεμίσεις με δώρα,κατασκευές,λιχουδιές και ό,τι άλλο θέλεις.Επίσης,μία άλλη ιδέα διακόσμησης είναι να κρεμάσεις τις χριστουγεννιάτικες μπότες στο τζάκι.Σίγουρα το έχεις δει σε ταινίες.














Χειμωνιάτικο συνολάκι



AfterSchool















Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!!Αν θέλετε αφήστε ένα σχόλιο.Τα λέμε σύντομα!!!











Σχόλια

  1. Γειαα πολυ ωραιο το αρθρο σου μπορεις να επισκευτεις το μπλογκ μου??
    πρίγκηπα Αχιλλέα Ανδρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.