Christmas Haul


Γεια σας και πάλι!!Σήμερα έκανα μια επίσκεψη στο κέντρο της πόλης μου και αγόρασα διάφορα προϊόντα.Έτσι,είπα να κάνω ένα haul για να σας τα δείξω.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!








Baby Lips-Maybelline
Cherry Me

 
Αποφάσισα να ξεκινήσω το haul με τα liposan και το 1 lip butter που αγόρασα.Ένα από αυτά είναι το liposan της Maybelline-Baby Lips,το "Cherry Me".Έχει το χρώμα και το άρωμα κερασιού και ενυδατώνει τα χείλη,αλλά ταυτόχρονα τα κάνει να φαίνονται πιο κόκκινα.






Baby Lips electro-Maybelline
Strike A Rose
Επίσης,αγόρασα από την ίδια εταιρεία το Baby Lips electro,Strike A Rose.Έχει μυρωδιά τριανταφύλλου και έντονο ροζ χρώμα που εμένα με ξετρελαίνει!!Ενυδατώνει επίσης τα χείλη και σίγουρα τα κάνει να λάμπουν:)








Lip Butter-NIVEA
Raspberry Rose

Και τέλος,αγόρασα ένα lip butter από την NIVEA,το Raspberry Rose.Έχει υπέροχο άρωμα και ωραίο χρώμα που δεν κάνει έντονα τα χείλη σου,οπότε μπορείς να το φορέσεις και στο σχολείο.Είναι συνδυασμός βατόμουρου με τριαντάφυλλο και μυρίζει υπέροχα!!!

Η εταιρεία περιλαμβάνει άλλα 3 lip butters:

Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω και τ' άλλα.










Nail Lacquer-Golden Rose
Jolly Jewels



Μερικά από τα μανό που πήρα είναι το Jolly Jewels από την Golden Rose.Φαίνεται στην παραπάνω εικόνα και το μανό αλλά και το χρώμα πάνω στο νύχι.Ωραίο,αλλά σίγουρα δεν ξεβάφει εύκολα.Γενικά τα μανό που περιέχουν glitter δεν ξεβάφουν εύκολα.











Nail Art Stickers-Essence neon

Τέλος,πήρα nail art stickers από την essence και μου άρεσαν τα συγκεκριμένα γιατί έχουν έντονα χρώματα.Δεν τα δοκίμασα ακόμα,αλλά θα το κάνω σύντομα (ίσως και το καλοκαίρι);)



Και αυτά ήταν.Εντάξει δεν πήρα πολλά,αλλά και αυτά με ευχαρίστησαν.Γενικά δεν μου αρέσει να βάφομαι,γιατί σίγουρα θα αναρωτηθήκατε "Δεν έχει μακιγιάζ;" και γι' αυτό και δεν πήρα καλλυντικά.Πήρα κι άλλα μανό,αλλά δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφίες τους,οπότε θα σας πω μόνο τις εταιρείες:
~cosmetics toyoko - γαλάζιο μανό
~DL DOROTHY L nail polish - μοβ μανό
~Lovie cosmetics - ασημί μανό με λεπτό πινέλο
~Beauty Line Cosmetics - πράσινο μανό με λεπτό πινέλο
~Golden Rose - χρυσό μανό με λεπτό πινέλο


Ευχαριστώ που διαβάσατε μέχρι το τέλος.
Χρόνια πολλά και πάλι και τα λέμε σύντομα!!!


Stars Fall
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.