Εφαρμογές για κινητές συσκευές


Γεια σας κορίτσια!!♥
Πώς είστε;;
Πέρασε άλλη μια δύσκολη εβδομάδα με σχολείο,εξωσχολικές δραστηριότητες και φροντιστήρια
και επιτέλους ήρθε η μέρα να αφιερώσω λίγο χρόνο στο blog.
Σήμερα λοιπόν,σκέφτηκα να σας δείξω μερικές από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει στο tablet μου,αλλά λογικά μπορείτε να τις κατεβάσετε και στο κινητό σας ή σε όποια άλλη κινητή συσκευή θέλετε.


<3








We  it

Ξεκινάω από την αγαπημένη μου εφαρμογή,η οποία δεν είναι άλλη από το "We ♥ it".Σίγουρα το ξέρετε και το λατρεύετε.Εδώ,μπορείτε να βρείτε όποια εικόνα ψάχνετε και δεν βρίσκετε στο google,αλλά και να ανεβάσετε δικές σας στο λογαριασμό σας.Η εγγραφή γίνεται μέσω facebook,twitter,google+ ή από την ηλεκτρονική σας δεύθυνση(δηλαδή το e-mail).Για να αποθηκεύσετε εικόνες που σας αρέσουν,απλά πατάτε την καρδιά που βρίσκεται πάνω στην καθεμιά και μετά τις βλέπετε στο προφίλ σας.
Τόσο απλό,αλλά και εύκολο;)







Go-Locker


Mε το Go-Locker,διαλέγετε πώς θέλετε να ξεκλειδώνετε το κινητό ή το tablet σας.Για παράδειγμα,μπορείτε να βάλετε κωδικό ή ένα σχέδιο που να το ξέρετε μόνο εσείς,έτσι ώστε να μην μπορούν οι άλλοι να σας το ανοίξουν.Πρώτα κατεβάστε το Go-Locker και μετά ένα από τα Go-Locker Themes,το οποίο θα επιλέξετε εσείς.










YouCam Perfect - Selfie Cam


Στη συγκεκριμένη εφαρμογή,μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία
το πρόσωπο που θέλετε και να το επεξεργαστείτε.Δηλαδή,να το σκουρήνετε,να το κάνετε να φαίνεται πιο νεανικό,να το γυρίσετε ανάποδα,δεξιά,αριστερά ή να το βάλετε σε πλαίσιο.Όταν τελειώσετε,μπορείτε να το αποθηκεύσετε.

Υ.Γ.:Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες εφαρμογές στις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε φαγητά,να κάνετε make-up,να βγάλετε βίντεο και να το επεξεργαστείτε...











360 Security


Mε το 360 Security "καθαρίζετε" τις συσκευές σας από άχρηστα αρχεία και ιούς.Επίσης,αν χάσετε το τηλέφωνό σας μπορεί να σας το βρει.Δεν ξέρω άλλες πληροφορίες,γιατί εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για την εκκαθάριση του tablet και τίποτα παραπάνω.

*Παρόμοια εφαρμογή είναι το Clean Master*









Do It Yourself Hairstyles


Σε αυτή την εφαρμογή θα δείτε βήμα προς βήμα χτενίσματα για τα μαλλιά.

*Η εικόνα δεν αντιστοιχεί στην αρχική της εφαρμογής*







Κρυπτόλεξα


Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο,εδώ λύνετε κρυπτόλεξα.Πρώτα επιλέγετε μία κατηγορία λέξεων,πατάτε "έναρξη" και σας δίνει κάποιες λέξεις από την κατηγορία που επιλέξατε.Εσείς πρέπει να τις βρείτε μέσα στο κρυπτόλεξο,ενώ ο χρόνος σας καταγράφεται.








Εύρηκα


Την είχα αναφέρει και στο δεύτερό μου άρθρο και δεν είναι άλλη από το "Εύρηκα".Για να ξεκινήσετε,πατάτε "έναρξη" και επιλέγετε 6 κατηγορίες.Για κάθε κατηγορία πρέπει να απαντήσετε σε 1 ερώτηση.Αν απαντήσετε σωστά,συνεχίζετε,αν όχι,προχωράτε.
Ένα ψυχαγωγικό,αλλά και εκπαιδευτικό παιχνίδι.






Και επιτέλους τελείωσα!!
Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μου;)
Αν θέλετε αφήστε μου ένα σχόλιο και πείτε μου τη γνώμη σας.
Αν όχι,μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε το άρθρο στις "Αντιδράσεις".
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

Tumblr




Σχόλια

  1. Γεια σου Βάσια! Πολύ ωραίο το άρθρο σου! Από τις εφαρμογές που προτείνεις έχω χρησιμοποιήσει μόνο το We Heart It και το Εύρηκα, αλλά όλες φαίνονται πολύ ωραίες! Ευχαριστώ για τις ιδέες!

    Υ.Γ: Βάζεις υπέροχες εικόνες σε κάθε άρθρο!! ♥♥♥

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης σε έχω ταγκάρει! Πήγαινε εδώ--> http://teenage-girls-online.blogspot.gr/2015/01/short-tag.html για να δεις το tag! Φιλιά!

      ~Βανέσα Τρ.~

      Διαγραφή
    2. Παρακαλώ!!♥'Αλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός μου:να προτείνω χρήσιμες εφαρμογές.Επίσης σε ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια που κάνεις σε κάθε ένα από τα άρθρα μου;) ♥.♥

      Διαγραφή
  2. Μόλις ανακάλυψα το blog σου και εντυπωστιάστηκα!
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρα,συνέχισε την καλή δουλειά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μίρκα;)♥

      Υ.Γ.:Μου αρέσουν πολύ και τα δικά σου άρθρα*.*

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.