Decoration Ideas for Summer!

Γεια σας!!
Τι κάνετε;
Στο σημερινό άρθρο θα σας δώσω ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του δωματίου σας,της βεράντας και του σαλονιού.Βέβαια εσείς μπορείτε να τα διακοσμήσετε οπουδήποτε αλλού θέλετε (π.χ. στο μπάνιο).

Μιας και έρχεται επισήμως το καλοκαίρι μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις και κλείσουν τα σχολεία,σίγουρα θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι άλλο θέλετε.Κάντε αλλαγές σε όλο σας το σπίτι βάζοντας τη φαντασία σας να "δουλέψει",δημιουργώντας καλοκαιρινά DIY's και κάνοντας επιδιορθώσεις σε μουντά αντικείμενα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!














Αν θέλεις τα καλαμάκια με τα οποία πίνεις την πορτοκαλάδα σου να είναι "ξεχωριστά",το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα DIY με πεταλούδες.
Σχεδίασε σε ένα χαρτόνι το σχήμα μιας πεταλούδας (μπορεί να είναι και κάτι άλλο εκτός από αυτή) και κόψ' την από την πίσω μεριά.Στη συνέχεια,με το κοπίδι άνοιξε δύο μικρές τρύπες στη μέση,όπως φαίνεται στην εικόνα.Τέλος,πέρασε το καλαμάκι σου από το άνοιγμα και είναι έτοιμο!







Αν έχεις ήδη επισκεφθεί την παραλία,μάζεψες αρκετά κοχύλια και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις,τότε βρες ένα άδειο βαθύ "πιάτο" (κάτι παρόμοιο με την εικόνα),γέμισέ το με χρωματιστή άμμο στο χρώμα που εσύ θέλεις,στη μέση στερέωσε ένα κερί και γύρω γύρω άπλωσε τα κοχύλια.Τώρα μπορείς να διακοσμήσεις την τραπεζαρία στο σαλόνι με κάτι άκρως καλοκαιρινό.

Χρωματιστή άμμος 







Άλλη μία καλή ιδέα διακόσμησης είναι να γεμίσεις ένα ποτήρι με νερό της βρύσης,να προσθέσεις χρώμα ζαχαροπλαστικής ή μπογιά (πολύ λίγο),να το ανακατέψεις και να βάλεις ένα κερί.Έτσι,μπορείς να διακοσμήσεις το τραπέζι της βεράντας και κάθε βράδυ να ανάβεις το κερί και αυτό να λάμπει.









Ένας πρωτότυπος τρόπος να γεμίσεις τη βεράντα με λουλούδια χωρίς να λερώνεται συνεχώς το πάτωμα,είναι να ψάξεις για παλιά ποτιστήρια,να τα βάψεις με μπογιά-σπρέι και στο άνοιγμά τους να βάλεις χώμα και από πάνω το λουλούδι που θέλεις να φυτέψεις.Έτσι,μπορείς να στολίσεις κάθε γωνιά της βεράντας.







Επόμενο DIY και νομίζω από τα αγαπημένα μου,είναι το στεφάνι με κοχύλια,το οποίο μπορείς να κρεμάσεις στην πόρτα του δωματίου σου ή στην πόρτα εισόδου του σπιτιού.
Για να το φτιάξεις θα χρειαστείς ένα ψάθινο στεφάνι στο μέγεθος που επιθυμείς,κοχύλια,αστερίες,πετρούλες,ψεύτικα ή αληθινά,ένα κομμάτι κορδέλα και πιστολάκι σιλικόνης.
Πάνω στο στεφάνι κόλλησε τα κοχύλια,τους αστερίες και τις πετρούλες με την σειρά που θέλεις.Στο επάνω μέρος του στεφανιού δέσε έναν φιόγκο με το κομμάτι κορδέλας και τώρα είναι έτοιμο για κρέμασμα!








Εύκολο και πολύχρωμο DIY για το καλοκαίρι.
Σχεδίασε σε χαρτόνια διαφόρων χρωμάτων,κύκλους σε πολλά μεγέθη (με το διαβήτη θα βγουν ακριβώς κυκλικοί) και κόψ' τους.Μετά,κόλλησε ένα λεπτό σχοινί (ή μπετονιά) στο πίσω μέρος τους και κρέμασέ τους με μανταλάκια.







Διακόσμησε τους καναπέδες,τις πολυθρόνες και τα κρεβάτια με μαξιλάρια που θυμίζουν καλοκαίρι.Κρύψε τα χειμωνιάτικα και βγάλε τα καλοκαιρινά!









Για να δώσεις χρωματιστές πινελιές σε ποτηράκια με κεριά,κόλλησε στο εξωτερικό τους ψεύτικα λουλούδια.Όταν ανάβεις τα κεριά θα φωτίζουν κι αυτά μαζί τους και η ατμόσφαιρα θα γεμίζει με φως.








Άλλο ένα καλοκαιρινό στεφάνι,με το οποίο διακοσμείς τις πόρτες.
Το συγκεκριμένο φτιάχνεται με στεφάνι από φελιζόλ και ομπρέλες ποτών που μπορείς να βρεις σε πολλά από τα super market.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στερεώσεις τις ομπρέλες πάνω στο φελιζόλ μέχρι να το καλύψεις όλο.









Κάνε στα ποτήρια σου υπέροχα σχέδια τυλίγοντάς τα με λαστιχάκια και βάφοντας τα με μπογιά-σπρέι.Έτσι,θα έχεις το σχέδιο που επιθυμείς.
*Μην το δοκιμάσεις σε ποτήρια με τα οποία πίνεις νερό*








Tumblr

Αν έχεις βρει κοχύλια με βαθούλωμα,βάλε ένα κερί και άπλωσέ τα στο μέρος που επιθυμείς.
Μπορείς να τα ανάψεις και ενώ λιώνει το κερί να δημιουργηθεί ένα μαγικό θέαμα,ειδικά το βράδυ.Μην ξεχνάς να αλλάζεις τα κεριά κάθε τόσο που λιώνουν.






Shells in a jar | via Tumblr

Αν έχετε άδεια βάζα και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις,γέμισέ τα με κοχύλια ή μικρές πέτρες και διακόσμησε τους χώρους του σπιτιού.






Κάτι πολύ ωραίο που σκέφτηκε η μαμά μου να κάνει στις γλάστρες για να τις κάνει να φαίνονται εντυπωσιακότερες,ήταν να βάλει κοχύλια γύρω από το φυτό.Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και θέλησα να σας την προτείνω.







Μία ακόμα καλή ιδέα είναι η διακόσμηση των τραπεζιών με φαναράκια.Αν θέλετε τα ανάβετε το βράδυ για φως ή για ατμόσφαιρα.







Μην ξεχάσετε να στρώσετε το τραπέζι της βεράντας με ένα πιο καλοκαιρινό τραπεζομάντηλο.







Και εδώ τελείωσε άλλο ένα καλοκαιρινό άρθρο.Ελπίζω να σας άρεσε και να σας βοήθησε στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού.Πείτε μου αν θέλετε να συνεχίσω να ανεβάζω κι άλλα παρόμοια άρθρα για το καλοκαίρι και τι είδους.
Τα λέμε!!!❤

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες και χρήσιμες ιδέες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το ωραίο κατά την γνώμη μου σε αυτά τα DIYS είναι ότι όλα φτιάχνονται με πολύ απλά υλικά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγνή!!♥Πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο!!!Εμένα μου αρέσει τα DIY 's να είναι εύκολα και να μην παίρνουν πολύ ώρα.Φιλάκια!!!♥♥

      Διαγραφή
  2. Οι ιδέες με τα κοχύλια μου άρεσαν πολύ!!! Ειδικά για βεράντα με αναμμένα κεριά το βράδυ... η απόλυτη καλοκαιρινή νύχτα!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες ιδέες όλες!Αυτό με τα κοχύλια,είναι τόσο εύκολο και συναρπαστικό μαζί.Σίγουρα θα το δοκιμάσω!Τσέκαρε αν θες το blog μου❤
    -->ambiesworldgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!♥Ναι,και βέβαια να το δοκιμάσεις,γιατί σίγουρα θα γίνει πολύ ωραίο!!:)))Το έχω δει ήδη,σε ευχαριστώ!!!♥♥♥

      Διαγραφή
  4. τι τέλειες ιδέες καλέ?!:ο τωρα το ειδα το αρθρο! μπραβο σου υπέροχο❤
    (επίσης τέλεια η νέα καλοκαιρινή εμφάνιση !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. The best way to get entertained is to Join http://www.caretofun.net and http://www.caretofun.com for Free Chat Rooms, Live Radio, Free

    Downloads, Poetry, Online GAmes and Much more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχες ιδέες! Σίγουρα θα τις δοκιμάσω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.