Τύποι φίλων-Κορίτσια

Γεια σας!Τι κάνετε;
Το σημερινό άρθρο είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα.
Σκέφτηκα να σας αναφέρω μερικούς τύπους φίλων,οι οποίοι υπάρχουν (και υπήρξαν) στη ζωή μου και κάποιοι τη διευκολύνουν,ενώ άλλοι τη δυσκολεύουν και την "ανακατεύουν" κατά κάποιον τρόπο.




*Δεν έχω αντιγράψει κάτι από youtuber ή blogger.Είναι τύποι ατόμων που συναντάω ή έχω συναντήσει στην καθημερινότητά μου και είτε είναι φίλοι μου είτε "άγνωστοι" που απλά ξέρω τον χαρακτήρα τους*








1.Η κολλητή

Untitled

Όλες έχουμε έστω και μία και ονομάζεται έτσι επειδή με αυτήν κάνουμε περισσότερο παρέα.Μας στηρίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία σε άσχημες στιγμές που περνάμε.Γενικώς είναι το άτομο που μπορούμε να εμπιστευτούμε τα πιο κρυφά μας μυστικά και μαζί της γελάμε με την ψυχή μας.

Την κολλητή σου ΕΣΥ την επιλέγεις ξέροντας πως ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας και πως περνάς ωραία μαζί της.






2.Η μία από δω,μία από κει


Αυτή η υποτιθέμενη φίλη βαριέται εύκολα τους γύρω της.
Κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα,κάνει παρέα με ένα κορίτσι και την επόμενη μέρα πάει σε άλλο.
Γενικώς δεν κρατάει μυστικά(γιατί όπως είπα δεν κάνει παρέα με μία αλλά με πολλές) και σίγουρα κάτι θα βρει να πει για σένα από πίσω σου.

Κατά τη γνώμη μου,δεν μου αρέσουν τέτοια άτομα,γιατί σε εκμεταλλεύονται.





3.Αυτή που σχολιάζει τα πάντα


Άτομο που έτσι και δει κάτι που δεν της αρέσει θα το σχολιάσει αμέσως και θα προσπαθήσει να πείσει κι εσένα να το κάνεις.

Για παράδειγμα: "Αχ,κοίτα αυτό το φόρεμα...Δεν της πάει καθόλου!Ε;Δίκιο δεν έχω;"
"Εμμ..ναι ναι σίγουρα!"

Αν πάλι αυτό που δει της αρέσει,θα κάνει τα πάντα για να βρει από πού είναι ρωτώντας τους άλλους.Έτσι σχολιάζει και αυτόν ή αυτή που το έχει,αλλά το διαδίδει και σε άλλους.





4.Αυτή που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της


Νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά και μόνο η γνώμη της μετράει.Υποστηρίζει πάντα αυτό που πιστεύει και δεν υποχωρεί σε καμία περίπτωση.







5.Αυτή που δεν κρατάει μυστικά


Ακόμα κι αν είναι η κολλητή σου,έτσι είναι ο χαρακτήρας της και δεν αλλάζει εύκολα.Ό,τι και να της πεις,την άλλη μέρα θα το 'χει μάθει το μισό σου τμήμα!
Όχι μόνο εξαιτίας της,αλλά και των άλλων που επίσης δεν το κράτησαν κρυφό.





6.Η ζηλιάρα


Είναι η φίλη που αν κάνεις έστω και για λίγο παρέα με άλλη,θα ζηλέψει.Δεν το κάνει επίτηδες,της έρχεται αυθόρμητα.

Για να τη βοηθήσεις,προσπάθησε να την κοινωνικοποιήσεις περισσότερο και μετά σίγουρα θα είστε και μαζί αλλά θα μπορείς να κάνεις παρέα και με άλλους.






Αυτό ήταν το άρθρο!!Ελπίζω να σας άρεσε και αν θέλετε μπορώ να κάνω άλλο ένα άρθρο για τους τύπους φίλων-αγόρια.
Ευχαριστώ πολύ που μείνατε μέχρι το τέλος!


Σχόλια

  1. Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα με τους τύπους των κοριτσιών-φίλων που ανέφερες! Θα ήθελα οπωσδήποτε να δω κάτι αντίστοιχο και για τα αγόρια καθώς πιστεύω πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Έχω και εγώ (αλλά και σχεδόν όλες πιστεύω) διάφορες εμπειρίες με σχεδόν όλους τους τύπους κοριτσιών που προανέφερες (για μένα βέβαια εξαιρείται η ζηλιάρα) και ειδικά κάποιες από τις παραπάνω θεωρώ πως δεν πρέπει να θεωρούνται φίλες αλλά απλές γνωστές αφού και αυτές το μόνο που κάνουν είναι να σε χρησιμοποιούν.(δεν μου έχει τύχει προσωπικά αλλά σε μια πολύ στενή μου φίλη)
    Το άρθρο σου πάντως ήταν πραγματικά υπέροχο!! Συνέχισε έτσι:))
    xoxo
    Ειρήνη-Άρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ειρήνη!Δεν πρέπει να θεωρούνται φίλες.Εμένα μου 'χει τύχει με την "μία από δω,μία από κει" και πραγματικά μίσησα τον εαυτό μου που την έκανα παρέα!!Να 'σαι σίγουρη πως θα κάνω κι άλλο άρθρο με τους τύπους φίλων-αγόρια.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!♥♥

      Διαγραφή
  2. Τέλειο άρθρο! Στις αρχες του δημοτικού( παλιά) μεχρι την τετάρτη ήμουν με μία τυπου 2 και τη σιχάθηκα. Μετά ήμουν με μία τύπου 3,6 ότι να ναι αυτή και στο γυμνάσιο είμαι με τις κολλητές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!♥
      Χαχα!!!Ναι η αλήθεια είναι πως στο δημοτικό υπάρχουν οι περισσότεροι τύποι φίλων κορίτσια που ανέφερα!Αλλά καλά κάνεις και είσαι τώρα με τις κολλητέσου;)Have fun!!!☺

      Διαγραφή
  3. Γεια!! Τελειο αρθρο (ως συνηθως) !! Συνεχιζε ετσι!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.