BackToSchool:Expectations VS Reality #AfterSchoolGoesBackToSchool

Helloοο!!
Τι κάνετε;
Το σημερινό άρθρο είναι ένα ακόμα #BackToSchool με θέμα "Expectations VS Reality".Στα ελληνικά "Προσδοκίες Εναντίον Πραγματικότητα".

Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο,οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα αν ανέβαζα και κάτι διαφορετικό.

Επίσης,αν παρατηρήσατε τον τίτλο,θα είδατε το φετινό back to school hashtag,που δεν είναι άλλο από αυτό που μου πρότεινε η Ειρήνη από το υπέροχο blog Stardoll From Greece!
Το λάτρεψα και μου φάνηκε πολύ πρωτότυπο,γι' αυτό είπα να το καθιερώσω!

Οπότε,αν θέλετε κάποια στιγμή να μου γράψετε κάποια ιδέα για back to school posts ή να μου στείλετε ό,τι άλλο έχει να κάνει με την φετινή χρονιά,δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε!

#AfterSchoolGoesBackToSchool



Πάμε στο άρθρο!






1. Μπορώ να πάω στο μπάνιο;



Κάποιες φορές συμβαίνει!
Σηκώνετε το χέρι ζητώντας την άδεια του καθηγητή για να πάτε στο μπάνιο,αλλά εκείνος δεν σας αφήνει λέγοντας ότι το κουδούνι χτυπάει σε λιγότερο από 5 λεπτά!
Η πραγματικότητα της φράσης του είναι πως διακόψατε το μάθημα για να ζητήσετε κάτι τέτοιο!Γι' αυτό σας το αρνείται!


*Δεν χρησιμοποιώ τις τουαλέτες του σχολείου για κανέναν λόγο!Όσες δεν πάτε ξέρετε τι εννοώ*









2. Είναι εύκολο διαγώνισμα!


Πριν από ένα διαγώνισμα ή και τεστ της ημέρας έχετε άγχος μήπως δεν τα πάτε καλά.
Οι καθηγητές/τριες σας "καθησυχάζουν" λέγοντάς σας πως είναι εύκολο,αλλά στην πραγματικότητα μόλις το βλέπετε συνειδητοποιείτε πως δεν ξέρετε τίποτα! 









3. Διαβάζουμε κι αργότερα!



Μετά το σχόλασμα από το σχολείο κανονίζετε να διαβάσετε όλοι μαζί.
Τα απλώνετε πάνω στο γραφείο και ο καθένας αρχίζει να λύνει ασκήσεις.Μόλις τελειώσετε,τα βάζετε στην τσάντα και ή κουβεντιάζετε ή στέλνετε μηνύματα με τα κινητά.
Στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!
Ξεκινάτε τη συζήτηση και μετά από μερικές ώρες θυμάστε πως πρέπει να διαβάσετε. 










4. Πάλι θα κάτσω σπίτι!



Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο!
Μετά από μία εξαντλητική εβδομάδα σχολείου,αποφασίζετε να τηλεφωνήσετε στις φίλες σας για να βγείτε βόλτα.Εκείνες συμφωνούν και περνάτε δύο αξέχαστες ημέρες!
Όμως,στην πραγματικότητα,δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω γιατί η εβδομάδα που πέρασε δεν σας άφησε καθόλου ελεύθερο χρόνο,οπότε είπατε να τον εκμεταλλευτείτε βλέποντας βίντεο στο youtube και μιλώντας στο facebook με την κολλητή σας!









5. Δεν έχω τίποτα να βάλω!!


Πρώτη ημέρα του σχολείου και θέλετε να βάλετε κάτι ξεχωριστό!
Ψάχνετε στην ντουλάπα σας και βρίσκετε την μπλε καλή μπλούζα σας και την αγαπημένη σας τιρκουάζ φούστα.Τα συνδυάζετε με λευκά vans και είστε έτοιμες!
Στην πραγματικότητα,έχετε πολλά ρούχα,αλλά δεν σας αρέσει τίποτα για την πρώτη ημέρα στο σχολείο.Γι' αυτό αποφασίζετε πως πρέπει να πάτε οπωσδήποτε για ψώνια!










6. Just like this 



Κυριακή βράδυ και είστε έτοιμες να πάτε για ύπνο!
Περνώντας όμως από το σαλόνι,βλέπετε τον αδερφό σας που κάνει ζάπινγκ και παίρνει το μάτι σας το αγαπημένο σας TV show.Λέτε πως δεν θα το δείτε γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσετε νωρίς για το σχολείο και σκέφτεστε πως θα το δείξει και σε επανάληψη.
Στην πραγματικότητα,τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν,αλλά εσείς κάθεστε στον καναπέ και αντί να πάτε στο κρεβάτι βλέπετε το show μέχρι το τέλος.Δεν μπορούσατε να περιμένετε την επανάληψη!











7. Ξέχνα το πρωινό!



Όταν ξυπνάτε νωρίς και η διάθεσή σας είναι στο full,μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε ένα κανονικό πρωινό το οποίο παραλείπετε όλες τις υπόλοιπες μέρες.
Αυτό δεν συμβαίνει και στην πραγματικότητα!
Για άλλη μια φορά σας παίρνει ο ύπνος και αργείτε να ξυπνήσετε.Δεν έχετε καμία όρεξη για πρωινό και εύχεστε να μπορούσατε να κοιμηθείτε λίγο ακόμα. 










8. Μπορείς να μου πεις τι έχουμε για αύριο;


Σήμερα δεν μπορούσατε να πάτε στο σχολείο,γιατί δεν αισθανόσασταν καλά και τηλεφωνείτε σε μία συμμαθήτριά σας προκειμένου να σας πει τι έχετε για αύριο.
Εκείνη φυσικά προσφέρεται να σας τα δώσει αμέσως,αφήνοντας τη δουλειά της στη μέση και εσείς την ευχαριστείτε με ένα "Δεν ήθελα να ενοχλήσω"!
Υπάρχουν όμως και "πολυάσχολα" άτομα,τα οποία  βαριούνται τη ζωή τους και πιο πολύ το σχολείο!Οπότε σας λέει πως είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή,γιατί είναι απασχολημένη και θα σας πάρει εκείνη μετά.Περιμένετε,περιμένετε,ώσπου θυμάται μετά από πολλές ώρες.Κι εσείς είστε αναγκασμένες να διαβάζετε μέχρι αργά το βράδυ!


*Κάτι που θέλω να αναφέρω εδώ σχετικά με το παραπάνω κείμενο,είναι το ότι θα μπορούσατε να τηλεφωνήσετε σε μια άλλη συμμαθήτριά σας που ξέρετε πως ενδιαφέρεται περισσότερο*











9. Διαβάζοντας...




Πάντα διαβάζετε στο γραφείο σας,με τη λάμπα ανοιχτή και τα βιβλία στοιβαγμένα γύρω γύρω.Ξέρετε επίσης,πως δεν κάνει καλό να πιάνεται η πλάτη σας.
Στην πραγματικότητα,είστε τόσο κουρασμένες που τα απλώνετε όλα πάνω στο κρεβάτι,διαβάζετε και γράφετε ξαπλωμένες!Κάποια στιγμή σας παίρνει και ο ύπνος. 











10. Αγοράζοντας κάτι που δεν έχει "κανείς"!


Κάνοντας τα τελευταία ψώνια σας για το σχολείο,βλέπετε μια τσάντα που σας αρέσει πάρα πολύ και δεν την έχετε δει φορεμένη σε κανέναν άλλον!Οπότε αποφασίζετε πως πρέπει να την πάρετε!
Την επόμενη μέρα,καθώς περπατάτε πηγαίνοντας στο σχολείο,βλέπετε μια κοπέλα από το άλλο τμήμα με την ίδια ακριβώς τσάντα και εκνευρίζεστε γιατί νομίζατε πως η δική σας θα τους εντυπωσίαζε όλους!






Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!
Πείτε μου στα σχόλια με ποιο απ' όλα ταυτιστήκατε περισσότερο και αν θέλετε να κάνω κι άλλα παρόμοια άρθρα!
Μείνετε συντονισμένοι εδώ στο blog,γιατί πολύ σύντομα έρχεται ένα υπέροχο άρθρο collab!!
Φιλιά πολλά!!!

Σχόλια

  1. Πραγματικά το άρθρο ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Η ιδέα σου να κάνεις ένα άρθρο expectation vs reality ήταν κατά τη γνώμη μου απίστευτα πρωτότυπη και υπέροχη! Φαίνεται πως πέρασες αρκετό χρόνο δουλεύοντας το συγκεκριμένο άρθρο (εικόνες κτλ) και πραγματικά μπράβο σου! Ταυτίστηκα με όλα όσα ανέφερες παραπάνω μα πιο πολύ με το 4 και το 5.. Αυτό με τα συνολάκια δεν μου συμβαίνει μόνο την πρώτη μέρα αλλά και πολλές άλλες..έχω παρα πολλά ρούχα όμως πάντα καταλήγω να κοιτάω την ντουλάπα για ώρες και να φοράω το ίδιο outfit που είχα φορέσει άλλες 100 φορές στο παρελθόν..
    Btw χαίρομαι πάάάρα πολύ που σου άρεσε το hashtag που πρότεινα και που το καθιέρωσες λκι όλας! Σε υπερευχαριστώ!!♥
    Φιλάάκια^^
    Και ανυπομωνώ για το collab άρθρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά,σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για όλα!!!Η αλήθεια είναι πως μου πήρε αρκετές ώρες(να φανταστείς ξεκίνησα το απόγευμα φτιάχνοντας τις εικόνες,τις τελείωσα το βράδυ και συνέχισα με το γράψιμο την επόμενη μέρα)!Χαχαχα έχουμε τόσα κοινά!!Ειδικά το 5,το παθαίνω κάθε μέρα!!!Λες και δεν έχω ρούχα που να μου αρέσουν,ενώ στην πραγματικότητα εγώ η ίδια τα διάλεξα!
      Εγώ σε ευχαριστώ που μου το πρότεινες!!
      Ανυπομονώ κι εγώ πααάρα πολύ!!!
      Φιλάκιααα!!!!♥♥

      Διαγραφή
  2. Πω,πω το αρθρο ειναι τελειο!Πανω απο τα μισα μου συμβαινουν ολη την ωρα,με νιωθεις!Επισης,αν εχεις λιγο χρονο θα μπορουσες να τσεκαρεις το μπλογκ μου?Λεγεται My Life As A Girl και το εχω εμπνευστει απο την αγαπημενη μου MyLifeAsEva!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παάρα πολύ!!!♥Χαχα!Αλήθεια;;Χαίρομαι που "σε νιώθω"!!
      Ναι,φυσικά θα το δω!;D

      Διαγραφή
  3. wraio arthro! Theleis na ginoume sisters blog ;

    http://mysecretdiarybyvasia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα, πολύ ωραίο άρθρο, με χιούμορ! Και δυστυχώς τα περισσότερα είναι πολυυύ ρεαλιστικά, για μένα τουλάχιστον (το 5 ειδικά είναι μια ακριβέστατη περιγραφή του εαυτού μου, και όχι μόνο την 1η μέρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυύ!!!♥♥Μην στενοχωριέσαι!;DΔεν είσαι η μόνη!:)Τα περισσότερα συμβαίνουν και σε μένα (ειδικά το 5)!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.