10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ!

Λοιπόν....
Γεια σας!Μετά από μήνες επέστρεψα γεμάτη όρεξη και χαρά και ξαναρχίζω να γράφω.Δεν μπορώ να σας ζητήσω συγγνώμη και να πω τις συνηθισμένες δικαιολογίες (είχα διάβασμα,δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο...) γιατί ξέρω άτομα τα οποία λένε πως έστω και λίγο μπορούσες να βρεις για να ανεβάσεις μια ανάρτηση.
Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!Με τα διαγωνίσματα,το διάβασμα που είχα,τα φροντιστήρια...με περιόριζαν από όλα τα άλλα,όχι μόνο από το blog!Πραγματικά,όσους μήνες έχω να γράψω,τόσους μήνες έχω να ανοίξω και το laptop!Από το μόνο που ενημερωνόμουν ήταν το κινητό.Έστω και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που είχα,ήθελα να ασχοληθώ με κάτι άλλο,γιατί ιδέες δεν μου έρχονταν οπότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα περιμένω να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να γράψω ένα άρθρο.

Τέλος πάντων,μην σας ζαλίζω με αυτά γιατί ο σκοπός που είστε εδώ είναι για να διαβάσετε το χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο;)
Σήμερα λοιπόν,θα σας δώσω κάποιες ιδέες που σκέφτηκα πως μπορείτε να αξιοποιήσετε μέσα στις διακοπές,αλλά και όταν βαριέστε και δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε γενικώς τον χειμώνα.

snow, christmas, and winter εικόνα











#1-Φτιάξε κουλουράκια

christmas, Cookies, and food εικόνα

Αν "το 'χεις" με τη μαγειρική ή απλώς ασχολείσαι,κάτι ευχάριστο είναι να φτιάξεις κουλουράκια.
Βάλε χριστουγεννιάτικα τραγούδια,ντύσου κάπως πρόχειρα(γιατί θα λερωθείς..) και ετοίμασε τα υλικά που θα χρειαστείς!Βιβλία υπάρχουν άπειρα με συνταγές από διάφορα γλυκά και κουλουράκια σε διάφορες γεύσεις και αλλιώς διακοσμημένα το καθένα.Ακόμα κι αν δεν έχεις βιβλία συνταγών,υπάρχει και το ίντερνετ.








#2-"Music is an escape from the world that we live"


Αν αισθάνεσαι πως θέλεις να μείνεις στο σπίτι,ζεστά και ήσυχα,τι καλύτερο από το να ξαπλώσεις,να βάλεις τα ακουστικά και να δυναμώσεις τη μουσική;Κλείνοντας τα μάτια,θα αφήσεις πίσω όλα τα άσχημα γεγονότα που δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις. 

Το κάνω συνέχεια και με χαλαρώνει απίστευτα!









#3-Δες μια ταινία

Η τηλεόραση έχει πολύ ωραίες ταινίες την συγκεκριμένη περίοδο,αλλά αν δεν σου "τραβάν" το ενδιαφέρον μπορείς να νοικιάσεις μία από το video club.Κάθε εβδομάδα βγαίνει και μια καινούρια και σίγουρα θα υπάρχει κάποια που να σου αρέσει.
Επίσης,μπορείς να κάτσεις στο κρεβάτι σου με το πάπλωμά σου,να ανάψεις μερικά κεριά,να σβήσεις το φως και να δεις βίντεο στο youtube,να διαβάσεις ένα περιοδικό,να πιεις ένα ζεστό τσάι ή σοκολάτα.
THE PERFECT DAY!









#4-Ποπ κορν


Η συγκεκριμένη συνταγή έχει μεγάλη απήχηση στο ξένο youtube,οπότε δεν έχεις παρά να την δοκιμάσεις για να δεις επιτέλους αν αξίζει.Για να πω την αλήθεια δεν το έχω κάνει,αλλά μου φαίνεται πολύ ωραίο.
Σε ένα μπολ βάλε έτοιμα ποπ κορν(φυσικά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου ακόμα πιο υγιεινά),λιώσε λίγη σοκολάτα και με ένα κουτάλι άπλωσέ τη πάνω τους.Προαιρετικά,για πιο χριστουγεννιάτικο mood,πασπάλισε τρουφάκια.









#5-Δημιούργησε κατασκευές

christmas, art, and santa claus εικόνα

Αν σου αρέσουν τα πιο δημιουργικά πράγματα,μπορείς να ζωγραφίσεις.Προσωπικά από πριν ψάχνω διάφορες εικόνες που με εμπνέουν και με παροτρύνουν να ξεκινήσω τη ζωγραφιά.Χρησιμοποίησε υλικά που έχεις στο σπίτι και δεν τα χρησιμοποιείς πια!






#6-Βγάλε φωτογραφίες

christmas and polaroid εικόνα

Κυρίως τώρα τα Χριστούγεννα υπέροχα τοπία και πράγματα μας περιτριγυρίζουν!Για να τα θυμάσαι βγάλε όσες περισσότερες φωτογραφίες θέλεις και στο τέλος κάνε ένα κολάζ.Από φαγητά μέχρι το πιο παράξενο χριστουγεννιάτικο δέντρο!






#7-Περιποιήσου τον εαυτό σου

nails, pink, and white εικόναhair, blonde, and curls εικόνα

Βάψε τα νύχια σου,κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο,άπλωσε κρέμες στο σώμα σου και πειραματίσου με το μακιγιάζ σου.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!
Και μπορείς να καλέσεις και τις φίλες σου(ή μόνο την κολλητή σου;)







#8-Ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι

christmas εικόνα

Φτιάξε γλυκά,μπισκότα,κουλουράκια,μελομακάρονα, κουραμπιέδες και όποιο άλλο γλυκό σου αρέσει και συνόδευσέ τα με ζεστή σοκολάτα,marshmallows ή τσάι!Στη συνέχεια διακόσμησε το τραπέζι με χριστουγεννιάτικα πιάτα,χαρτοπετσέτες,Αγιο-βασίληδες,κανέλες και προσκάλεσε τους γονείς σου ή τους φίλους σου σε ένα δείπνο.Θα είναι πραγματικά πολύ περήφανοι για εσένα και θα σε "στολίζουν" με ένα σωρό καλές ευχές.Φυσικά,δεν θα το κάνεις μόνο για αυτό,αλλά και για να περάσεις μια μέρα με αυτούς που αγαπάς!








#9-Βγες έξω

girl, friends, and fun εικόναparty, concert, and music εικόνα

Victoria's Secret, Behati Prinsloo, and candice swanepoel εικόνα

Πάρε τους φίλους σου και βγείτε έξω!Αν και κάνει κρύο,ντυθείτε ζεστά και πηγαίντε σε χριστουγεννιάτικα πάρτυ,εκθέσεις,λούνα παρκ,κέντρα ψυχαγωγίας...Υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε.
Αν πάλι δεν έχετε όρεξη για έξω,μαζευτείτε σε ένα σπίτι και μιλήστε,φάτε,βγάλτε φωτογραφίες,γελάστε,παίξτε.

Επίσης,αν κανένας από τους φίλους σου δεν είναι εδώ λόγω διακοπών ( :( ),όλα αυτά δεν είναι αναγκαστικό να τα κάνεις μαζί τους,αλλά διασκέδασε και μόνη σου ή με μεγαλύτερους συγγενείς σου,όπως τα ξαδέρφια σου!






#10-Παγοδρόμιο

christmas, winter, and ice εικόνα

ice, skate, and midnight εικόνα

Το αγαπημένο μου στα Χριστούγεννα!
Ειδικά τώρα υπάρχουν πολλά παγοδρόμια.Κατά τη γνώμη μου είναι μια υπέροχη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις και γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με ευχάριστη παρέα!














Αυτές ήταν οι 10 ιδέες μου!
Ελπίζω να σας άρεσαν!
Αν θέλετε πείτε μου στα σχόλια αν κάνατε κάτι από αυτά,αν θα κάνετε κάτι ή τι κάνατε!
Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε!Απολαύστε τα και πού ξέρετε;Μπορεί να γίνουν τα καλύτερα!!

                                                                               ♡





Σχόλια

  1. Τι ωραίο το άρθρο σου! Θα βοηθήσει σίγουρα και εμένα που βαριέμαι εύκολα. Μου δίνει κίνητρο να μην με φάει ο καναπές και ο υπολογιστής! Πολλά φιλιά και καλές γιορτές.
    Marylooo
    από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Χαίρομαι που το ακούω!!
      Καλές γιορτές,ό,τι επιθυμείς!❤

      Διαγραφή
  2. Τα περισσότερα τα κάνω! Περιποιούμαι τον εαυτό μου, μ' αρέσει να τραβάω φωτογραφίες, προσπαθώ να μάθω διάφορες συνταγές και να τις εφαρμόσω... αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν πατινάζ... αλλά ποτέ μη λες ποτέ :) Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα πολύ ωραία!!Ακριβώς!Ποτέ μη λες ποτέ!Δοκίμασε και πού ξέρεις,μπορεί να σου αρέσει ;) Πολλά πολλά φιλιά!!!❤

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικό άρθρο και πολύ βοηθητικό!
    Αχ βρε Βάσια μου έλειψε το τέλειο γράψιμο σου...να δω πότε θα καταφέρω και γω να γράψω γιατί πραγματικά το σχολείο τα φροντιστήρια κτλ περιορίζουν πάρα πολύ όπως είπες και εσύ και το λαπτοπ δεν έχει ανοίξει από το τελευταίο μου άρθρο!!
    Εν πάση περιπτώσει..λάτρεψα το άρθρο σου και σίγουρα θα εφαρμόσω όλες τις ιδέες που προτείνεις!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ειρήνη δεν ξέρεις πόσο μου έλειψαν τα δικά σου άρθρα!! :)
      Σίγουρα θα βρεις λίγο χρόνο για να γράψεις,αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεσαι!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤
      Φιλάκια πολλά!! :D

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.