Tag:All About Eyes!

Hello!
Είμαι εδώ με το πρώτο μου άρθρο μετά από πάρα πολύ καιρό.
Το σημερινό όπως ήδη γνωρίζετε είναι ένα tag στο οποίο με tagαρε η Stroumfita από το πολυαγαπημένο blog Stroumfita Smurf 
και σχετίζεται με τα μάτια.Θα σας δείξω λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα πάνω σε αυτά.

Διαβάστε το άρθρο που έκανε εδώ 
και ας ξεκινήσουμε..




_____________________________________________

Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;
Δεν χρησιμοποιώ ούτε κρέμα ματιών αλλά ούτε και serum οπότε δεν έχω κάποιο αγαπημένο.


Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;


Αγαπημένο concealer είναι το συγκεκριμένο από TommyG στην απόχρωση 01 καθώς είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη.Καλύπτει πολύ καλά τους μαύρους κύκλους,φωτίζει τα μάτια και είναι σταθερό.Επίσης,περιλαμβάνει και ενυδατική ματιών την οποία βάζω πριν από το concealer για ακόμη πιο φωτεινό βλέμμα.

Το concealer
και η ενυδατική


Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;


Εντελώς τυχαία το προϊόν που χρησιμοποιώ όλον αυτό τον καιρό στα φρύδια μου είναι το BROWdrama στην απόχρωση medium brown,το οποίο ανέφερε και η Stroumfita στο άρθρο της.
Μου αρέσει γιατί με την πρώτη στρώση γεμίζει τα φρύδια και τους δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.Το προτείνω κυρίως για το πρωί που οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να βγουν έξω χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο μακιγιάζ τους και φυσικά υπερβολικό.

Το βουρτσάκι της



Αγαπημένη βάση σκιάς;
Άλλο ένα προϊόν που δεν χρησιμοποιώ.Η κοπέλα-πωλήτρια στα hondos κάποια στιγμή μου είχε αναφέρει πως το makeup κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά,οπότε απλώνω λίγο και στα μάτια.Με αυτό τον τρόπο έχω παρατηρήσει πως διαρκούν οι σκιές και δεν χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον βάση.



Αγαπημένη παλέτα σκιών;


Και μιλώντας για σκιές,η παλέτα THEblushedNUDES από την Maybelline είναι αυτή που χρησιμοποιώ περισσότερο τους τελευταίους μήνες.Έχει υπέροχες αποχρώσεις και κάποιες είναι πολύ καλοκαιρινές,κάτι το οποίο βοηθάει στο να δημιουργήσεις ένα πρωινό και φωτεινό μακιγιάζ.Η απόδοσή τους μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλή για όσους αναρωτιούνται και δεν είναι matt κάτι το οποίο με απογοήτευσε στην αρχή αλλά το έχω συνηθίσει πια.

Η απόπειρα μου στο να φωτογραφίσω τις αποχρώσεις της παλέτας




Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών;


Και περνάμε στο ντεμακιγιάζ.Αυτό που μου αρέσει είναι της GARNIER κατάλληλο για το πρόσωπο και τα μάτια με εκχύλισμα κερασιού.Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.Κατά τη γνώμη μου δεν τσούζει τα μάτια,εάν δεν βάλεις πολύ ποσότητα,γιατί αν γίνει το αντίθετο πρέπει οπωσδήποτε να ξεπλυθείς αμέσως.Ωστόσο επιλέγω να σας δείξω αυτό γιατί είναι το μόνο που με έχει ικανοποιήσει ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει.




Αγαπημένη μάσκαρα;


Το αγαπημένο μου κομμάτι σε ολόκληρο το tag!Δύο από τις πιο γνωστές mascara και είμαι σίγουρη πως κι εσείς τις γνωρίζετε ήδη.Είναι η they're real από benefit,την οποία έχω δυστυχώς σε travel size,και η x-traordinary από seventeen-N04{storm blue}.Για την they're real δεν έχω να πω κάτι μιας που όλες πια μιλάνε για αυτή.Εμένα μου αρέσει γιατί ακόμη και με μία στρώση δίνει μήκος και πολύ όγκο στις βλεφαρίδες μου.Την x-traordinary έχω σε μια από τις αποχρώσεις του μπλε και την φοράω κυρίως το βράδυ.Δίνει πολύ μήκος στις βλεφαρίδες και λιγότερο όγκο με την πρώτη στρώση,αλλά πολύ περισσότερο με την δεύτερη.




Αγαπημένο eyeliner;


Αγαπημένο eyeliner είναι από Beauty Line Cosmetics το waterproof pen eyeliner,σε μορφή στυλού δηλαδή.Αν και αδιάβροχο,αφαιρείται πολύ εύκολα από τα μάτια και μου αρέσει γιατί δε δυσκολεύομαι καθόλου να κάνω την γραμμή λόγω της μύτης του η οποία στην αρχή είναι "χοντρή" αλλά καταλήγει σε λεπτή.Το έχω σε black,το πιο συνηθισμένο χρώμα.Προϊόντα της beauty line μπορείτε να βρείτε στα dust & cream.



Αγαπημένη μονή σκιά;


Και τέλος η αγαπημένη μου μονή σκιά είναι η Popeye's Daily Dose της catrice{N940}.Μπορώ να την χαρακτηρίσω ένα λαδί-χακί χρώμα το οποίο τονίζει τα βλέφαρα και πιστεύω ταιριάζει σε όλες.Έχει πολύ καλή απόδοση και με μία βάση σκιάς διαρκεί πολλές ώρες.Απ' ότι λέει είναι και matt κάτι το οποίο προτιμώ στις σκιές.





Αυτό ήταν λοιπόν το tag!
Ελπίζω να σας άρεσε και ευχαριστώ ξανά την Stroumfita που με σκέφτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω.
Πείτε μου στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά και πώς σας φάνηκε.
Θα ήθελα πολύ να δω τις απαντήσεις της Ειρήνης από το blog Stardoll From Greece αν φυσικά θέλει και η ίδια.Όποια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται να το κάνει μπορεί να το γράψει στα σχόλια και ευχαρίστως να το δω.Μπορείτε επίσης να δείτε αν σας έχει tagάρει η Stroumfita στο δικό της άρθρο.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που διαβάσατε το άρθρο μέχρι το τέλος και εμείς θα τα πούμε!<3

Υ.Γ.: Αν έχετε κάποια ιδέα[έστω και μία] για ένα από τα επόμενα άρθρα θα χαρώ να την διαβάσω στα σχόλια.









Σχόλια

  1. Χαίρομαι που ξεκίνησες με το tag που σου έκανα! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Για τι συνέχεια θα σου πρότεινα ένα θέμα που έκανα κι' γω τελευταία, με τα προϊόντα που σε απογοήτευσαν... συνήθως μιλάμε για τα αγαπημένα μας ας πούμε και γι' αυτά που δεν μας άρεσαν ή γενικά δεν μας έκατσαν καλά! Τα φιλιά μου και πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά!!!
      Προϊόντα που με απογοήτευσαν ε;Δεν ξέρω γιατί γενικά δεν έχω πολλά,το πολύ δύο-τρία.Σκέφτομαι όμως να συνδυάσω την ιδέα σου με γεγονότα που με απογοήτευσαν.Δεν ξέρω ακόμα,θα προσπαθήσω να κάνω το πλάνο ώστε να το δω και ολοκληρωμένο.Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την ιδέα σου!!Πάντοτε με εντυπωσιάζεις!Φιλάκια<3

      Διαγραφή
  2. Γεια σου! Πόσο κοστίζει η παλέτα; Πολύ όμορφα χρωματάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κι εσένα!Απ'ότι θυμάμαι την παλέτα την είχα πάρει γύρω στα 15€.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το tag!! Με μεγάλη μου χαρά θα το κάνω και εγώ και σε υπερευχαριστώ που με tagάρες!! Θα ανέβει πολύ πολύ σύντομα (το πιθανότερο να είναι και το επόμενο μου άρθρο)!!
    Πραγματικά η παλέτα που έδειξες έχει πανέμορφα χρώματα!!
    Όσο για επόμενο άρθρο μου ακούγεται πολύ ωραία η ιδέα της Stroumfitas και ειδικά αν την συνδιάσεις και με γεγονότα που σε απογοήτευσαν θα είναι πιστεύω ένα πολύ ενδιαφέρον και ολοκληρωμένο άρθρο!! Αλλά ότι και αν επιλέξεις να κάνεις ανυπομονώ να το δω!!
    Φιλάκια❤
    (Έσβησα το προηγούμενο σχόλιο γιατί επειδή γράφω από κινητό το είχε σκοτώσει το autocorrect και δεν έβγαζε νόημα..καταλαβαίνεις:Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε και που δέχεσαι να το κάνεις και εσύ!!Θα περιμένω με ανυπομονησία να το διαβάσω;)
      Η παλέτα έχει όντως πολύ ανοιξιάτικα χρώματα!
      Σε ευχαριστώ και για την ιδέα!!Αφού άρεσε και στις δύο η πρόταση της Στρουμφίτας,θα προσπαθήσω να γράψω το άρθρο και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό:)
      Πολλά φιλάκιαα<3
      {χαχαχα...καταλαβαίνω:Ρ}

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραιο το tag :D η Brow Drama δεν μου άρεσε καθόλου κολλούσε τα φρύδια σε σημειο και με το καλυτερο ξεβαφτικο να μην μπορώ να το αφαιρέσω τελείως και μυριζε μετα απο λιγο καιρο περιεργα. Η μασκαρα απο την seventeen ερωτας μεγαλος :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!!
      Δεν ξέρω γιατί δεν σε βόλεψε το BrowDrama!Εγώ μπορώ να ξεβάψω τα φρύδια μου πολύ εύκολα και όσο για την μυρωδιά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ακόμα.Ίσως σε κάθε άτομο να "κάθεται" διαφορετικά.
      Φιλάκια!!<3

      Διαγραφή
  6. Τέλειο άρθρο!!Θελω και εγω να δοκιμασω το eyeliner της Beauty Line μας ειπες καλα λογια για αυτο το eyeliner!!Ειμαι και εγω blogger το link ειναι: http://lifeofteenager03.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
      Ναι,να το δοκιμάσεις..Είναι πραγματικά πολύ ωραίο!Θα τσεκάρω το blog σου αμέσως!Φιλάκια<3

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο ποστ!!! Εβαλα στο μάτι το κονσιλερ απο Tommy G...
    φιλια :***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε!!!Το κονσίλερ είναι πολύ καλυπτικό,σου το προτείνω.
      Φιλάκια<3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.