Book Review: Κορίτσι Online 🎧

Έχω μέρες να γράψω στο blog.Πραγματικά όμως δεν ήξερα πώς να συνεχίσω κάποια άρθρα που ήδη ξεκίνησα.

Με αφορμή ένα βιβλίο που τελείωσα χτες,αποφάσισα να κάνω ένα σχετικό review.Όπως ήδη θα καταλάβατε και από τον τίτλο είναι το "Κορίτσι Online" της γνωστής youtuber Zoe Sugg.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως το διάβασα στα ελληνικά.Υπάρχει όμως και στα αγγλικά που απ' ότι έχω ακούσει είναι αρκετά ευανάγνωστο και μπορείτε να το αγοράσετε για να εξασκηθείτε στη γλώσσα.






_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 







Οπισθόφυλλο:
Η Πένι έχει ένα μυστικό.
Με το ψευδώνυμο Κορίτσι Online, η Πένι γράφει τα κρυφά της συναισθήματα για τη φιλία, τα αγόρια, για την τρελή οικογένειά της και τις κρίσεις πανικού που παθαίνει η ίδια.Κι ενώ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ταξιδεύει μαζί με τους δικούς της στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίζει τον Νόα, έναν πανέμορφο κιθαρίστα, και τον ερωτεύεται τρελά.
Τώρα πια γράφει στο blog της, Κορίτσι Online, για τον έρωτά της.

Όμως και ο Νόα κρύβει πολλά μυστικά...Και ένα από αυτά απειλεί να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και να διαλύσει μια φιλία για πάντα.

































Προσωπική άποψή μου: Ήθελα πολύ καιρό πριν να πάρω το συγκεκριμένο βιβλίο.Κυρίως επειδή το έγραψε η Zoella αλλά σχετιζόταν και με blog,κάτι το οποίο με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο.Είναι από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.Μου άρεσε η πλοκή,οι ήρωες,η φιλία της Πένις με τον Έλιοτ καθώς και η αγάπη που υπήρξε με τον Νόα.Έμενα και μέχρι της τέσσερις τα ξημερώματα ξύπνια προκειμένου να ανακαλύψω τι θα συνέβαινε μετά.Το τέλος με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη και είμαι σίγουρη πως κανείς δεν θα περίμενε να λήξει έτσι μετά από τόσο άσχημα γεγονότα.






Το προτείνεις; : Ναι,σίγουρα το προτείνω.Κάτι που δεν ανέφερα είναι το ότι περιπλέκεται το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα σε όλα αυτά.Πώς άλλωστε θα έγραφε στο blog της;Οπότε πιστεύω πως είναι θέμα που αφορά πολλές από εμάς τη σημερινή εποχή.Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.




Βαθμός: 10/10




Εκδόσεις Λιβάνη




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Για όσες δεν ξέρετε,η Zoe Sugg,γνωστή ως Zoella,είναι μία εικοσιτετράχρονη vlogger από το Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας.Τα vlogs της για την ομορφιά, τη μόδα και το lifestyle επισκέπτονται εκατομμύρια χρήστες του youtube, ενώ κάθε μήνα ο αριθμός τους αυξάνεται.Το 2011 κέρδισε το Cosmopolitan Blog Award για το Καλύτερο Εδραιωμένο Blog Ομορφιάς και την επόμενη χρονιά το Best Beauty Vlogger Award.
Στη Zoe απονεμήθηκε επίσης το βραβείο Best British Vlogger στα Βραβεία για Εφήβους του Radio 1 το 2013 και το βραβείο Επιλογής των Παιδιών του Nickelodeon του 2014 στην κατηγορία UK's Favourite Vlogger.
Χρίστηκε αστέρι του διαδικτύου για τη Μόδα και την ομορφιά στα Βραβεία Επιλογής των Εφήβων το 2014.





 































Μπορείτε να το βρείτε σε βιβλιοπωλεία,όχι σε όλα,καθώς και στα public.Εγώ το πήρα από τον Μαλλιάρη στην τιμή των 12 € και 93 λεπτά,που απ' ότι ξέρω βρίσκεται μόνο στη Θεσσαλονίκη.Επίσης,μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω ίντερνετ.






Αυτή ήταν λοιπόν η κριτική μου για αυτό το βιβλίο.
Ελπίζω να σας άρεσε!
Πείτε μου στα σχόλια αν το έχετε διαβάσει ή αν θα το αγοράζατε.
Ανυπομονώ να πάρω και το δεύτερο βιβλίο "Girl Online On Tour".Και σίγουρα θα γράψω review.
Τα λέμε σύντομα με περισσότερα posts<3

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο και αναλυτικό άρθρο! Δεν το έχω διαβάσει το βιβλιό αλλά θα το γράψω στην λίστα με τα βιβλιά που θέλω να διαβάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!Θα χαρώ να δω σε άρθρο την κριτική σου για αυτό το βιβλίο αν το διαβάσεις :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο άρθρο! Το έχω διαβάσει κι εγώ και μου άρεσε πάρα πολύ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα κορίτσια! Είναι ότι καλύτερο μπορεί να διαβάσει κανείς. Έχω γράψει κι εγώ σχετικό άρθρο στο Blog μου

    Η Άγνωστη Χ αποσυνδέεται
    xxx
    My blog: e-efiboi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο και ενημερωτικό review. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και έχω σκοπό να το αγοράσω σύντομα!
    -Μαρίνα (myworld-bymar.blogspot.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Χαίρομαι πολύ που σε παρότρυνα και εγώ να το διαβάσεις:) Φιλιά

      Διαγραφή
  4. θέλω εδω και πάρα πολύ καιρό να το πάρω και σίγουρα με έπεισες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.