Τι να κάνεις τις βροχερές ημέρες; (8+1 ιδέες)

Γεια σας!!!
Αυτές τις μέρες ήθελα να ανεβάσω ένα άρθρο και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να γράψω..Βέβαια έχω αρκετά post παρατημένα που πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσω,αλλά δεν μπορώ 😕

Αποφάσισα λοιπόν,πως μιας και τελευταία ο καιρός είναι λίγο "ό,τι να 'ναι" να σας δώσω κάποιες προτάσεις για το τι να κάνετε μια βροχερή μέρα.Που προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο να βγεις ή να πας για μπάνιο στην παραλία.



Επίσης,δεν θυμάμαι αν έχω ξαναγράψει παρόμοιο ή ίδιο άρθρο{ελπίζω πως όχι:/} γιατί μάλλον θα επαναληφθώ...








#1
Διάλεξε τρεις-παραπάνω ταινίες ή σειρές που έχεις ξαναδεί ή θέλεις να δεις.Βάλε σε μπολ ό,τι σνακ επιθυμείς και απόλαυσε.








#2
Δοκίμασε να φτιάξεις ένα γλυκό ή φαγητό που εδώ και καιρό ήθελες.Ψάξε στο pinterest..Θα βρεις αρκετά;)







#3
Και γιατί όχι να μην κοιμηθείς;Αν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις τυλίξου με την πιο ζεστή κουβέρτα ακούγοντας το νερό να στάζει.






#4
Γράψε κάτι που σε εμπνέει.Είτε είναι μια ιστορία είτε ένα άρθρο.Όσες από εσάς έχετε blog μπορείτε να ετοιμάσετε πολλά άρθρα ώστε να το ανανεώνετε συχνότερα.








#5
Η βροχή είναι από τα καλύτερα θεάματα.Σε χαλαρώνει,σε ξεκουράζει.Τράβηξε ένα μικρού μήκους βίντεο από το παράθυρό σου και στη συνέχεια επεξεργάσου το.Για παράδειγμα συνόδευσέ το με την αγαπημένη σου μουσική ή τους στίχους ενός τραγουδιού.






#6
Περιποιήσου τον εαυτό σου.Εφόσον δεν έχεις απεριόριστο χρόνο τις υπόλοιπες ημέρες,εκμεταλλεύσου το.Βάψε τα νύχια σου,κάνε μάσκα,απολέπιση και ένα όμορφο χτένισμα.Ακόμη δοκίμασε νέα φθινοπωρινά μακιγιάζ.








#7
Ετοίμασε μία "επαγγελματική" φωτογράφιση με θέμα της επιλογής σου.Για παράδειγμα συγκέντρωσε ό,τι σου θυμίζει φθινόπωρο και απαθανάτισέ τα.Επίσης,ντύσου με πουλόβερ και γενικά δημιούργησε outfits με βάση το προσωπικό σου στυλ.






#8
Αυτό που θα πω ίσως φανεί συνηθισμένο,παρ'όλα αυτά το προτείνω.
Διάβασε βιβλία.Ακόμη κι αν δεν το συνηθίζεις,κάνε μια προσπάθεια. Το wattpad επίσης είναι μια εφαρμογή που περιέχει διαφόρων ειδών βιβλία σε περίπτωση που ψάχνεις μεγαλύτερη ποικιλία.







#9
Τέλος,βγες μια βόλτα στον δροσερό αέρα.Ντύσου καλά(ζακέτα..) και μην ξεχάσεις την ομπρέλα.Νομίζω πως θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο πίσω την καθημερινότητα και να σκεφτείς τι σε απασχολεί.







Αυτές ήταν οι ιδέες μου!
Ελπίζω να σας άρεσαν:)
Κάνετε κάτι από τα παραπάνω; Θα χαρώ να μάθω!
Να περνάτε καλά!!

Σχόλια

  1. ευχαριστο άρθρο Βάσια! αλλά κουβέρτα από τώρα δε νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη ανάρτηση, μου άρεσαν όλες οι ιδέες που είχες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο και υπέροχες ιδέες!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχ ναι κουβέρτα!!!! ❄❄❄☔☔☔🔥🔥🔥⚡⚡⚡🌜🌜🌜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραιο <3 :) πολύ ωραια gifs εβαλες! μακάρι να βοηθουσε και ο καιρος.. να ηταν λιγο πιο κρυος και βροχερος! θα ήμουν υπερ χαρουμενηηηη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.