BTS 2016: Hacks!

Γεια σας!!Και καλό μήνα!!
Ήρθε και ο Σεπτέμβριος,όμως το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα:)
Στο σημερινό άρθρο αποφάσισα να σας δείξω μερικά back to school hacks που μου φάνηκαν χρήσιμα.





Πιο μικρή το έκανα συνέχεια!
Προσποιούμουν πως ήμουν δασκάλα και έλεγα στα παιδιά να απαντήσουν σε μια ερώτηση εξηγώντας τη.Η αλήθεια είναι ότι με βοηθούσε πάρα πολύ και την επόμενη ημέρα τα θυμόμουν σίγουρα.

hack, life, and school εικόνα



Καμιά φορά όταν δεν θέλω να διαβάσω και προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία,πάω στην κουζίνα ανοίγοντας τα ντουλάπια.Βέβαια δεν είχα καν σκεφτεί να ρωτήσω τον εαυτό μου αν θέλω να φάω κάτι που δεν μου αρέσει(όπως φασολάκια ή φακές).Νομίζω πετυχαίνει και θα το δοκιμάσω την νέα σχολική χρονιά. 

hacks εικόνα




Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν πρέπει ή όχι να συμπεριλάβω το παρακάτω hack γιατί δεν το λες και bts,αλλά μου φάνηκε χρήσιμο.

life hacks εικόνα







Μια εφαρμογή,η Photomath,την οποία μπορείτε να κατεβάσετε είτε από το google play είτε από το app store,σκανάρει μέσω της κάμερας οποιαδήποτε αριθμητική πράξη που σας δυσκολεύει και εμφανίζει τη λύση της.






Χρησιμοποιήστε το site wordhippo.com για να βρείτε λέξεις τις οποίες εκείνη τη στιγμή δεν θυμάστε,αλλά μπορείτε να τις περιγράψετε.Επίσης,υπάρχουν και εναλλακτικές όπως σημασία λέξης,παραδείγματα(προτάσεις),μετάφραση,προφορά,ονόματα....



*Το δοκίμασα και με εξέπληξε!Δεν περίμενα πώς "δουλεύει" όσον αφορά την προφορά(λογικά όμως και τα υπόλοιπα θα λειτουργούν εξίσου καλά).Νομίζω πως θα σας βοηθήσει στο φροντιστήριο που ζητάνε διάφορα τέτοια:)






Αντί να διαβάζετε κάτι που πρέπει να μάθετε απ' έξω(δυνατά ή από μέσα σας),γράψτε το.Θα το θυμάστε πολύ καλύτερα την επόμενη φορά.




Η μέντα βελτιώνει την πνευματική εστίαση σύμφωνα με έρευνα.Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω αν ισχύει,αλλά θα το δοκιμάσω. 




Όσες βάζετε τις φωτοτυπίες σας σε ντοσιέ με κρίκους θα ξέρετε ότι σκίζονται πανεύκολα.Μία λύση για να το αποφύγετε είναι να κολλήσετε κολλητική ταινία στο σημείο όπου είναι οι τρύπες.

25 Nifty Life Hacks - Gallery:





Και κάτι τελευταίο που δεν το αποκαλώ hack,είναι απλά μια έξτρα πληροφορία:

I need to tell this to my school district. Mwhahaha:  
*Μπορεί και να έχει δίκιο😏




Ελπίζω να σας βοήθησα:)
Σύντομα με νέο φθινοπωρινό άρθρο;)

Σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμο! Το φωτομαθ δυστυχώς δε δουλεύει σε όλα:( όσο για το word hippo και το airplane mode κόλπο πρώτη φορά τα ακούω! σίγουρα θα τα δοκιμάσω!! τα λέμε!Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία!! Η αλήθεια είναι πως δεν το κατέβασα για να το δοκιμάσω:( οπότε συγγνώμη! :)

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει θέμα καλέ! Σε αρκετά δουλεύει όμως οπότε αξίζει μια δοκιμη!!

      Διαγραφή
  2. Πωω τα μισα δεν τα ηξεραα χαχα ειδικα αυτο με το word hippo θα μου φανει πολυ χρησιμο γιατι παντα δεν μου ερχεται καποια συγκεκριμμενη λεξη.Υπεροχο αρθρο Βασια μου<3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάσια μου το άρθρο σου ήταν καταπληκτικό! Το Photomath μου φάνηκε πολύ χρήσιμο αλλά δεν ξέρω αν όντως δουλεύει. Δεν έχω χώρο στο κινητό οπότε δεν μπορώ να το διαπιστώσω και μόνη μου. Ωστόσο, σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ιδέες

    Αγνωστη Χ
    Blogger / e-efiboi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σε βοήθησα:) Βέβαια ελπίζω όντως να δουλεύει,αλλιώς ποιος ο λόγος που το συμπεριέλαβα!?
      Φιλάκια<3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.