CHROMATA {Θεσσαλονίκη-11/9/2016}

Γεια σας!!Ελπίζω να είστε όλοι καλά..Καλή σχολική ή φοιτητική χρονιά σε όσους ξεκίνησαν.

Σήμερα αντί για κάποιο back to school άρθρο,θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου στο CHROMATA 5 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου(-μία ημέρα πριν τα σχολεία-) στο Φράγμα Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να μην ξέρατε για το συγκεκριμένο,αλλά σίγουρα γνωρίζετε το festival στην Αθήνα που γίνεται τον Ιούνιο όπως φέτος στις 18/6.






Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη,αλλά φυσικά δεν το ήξερα οπότε δεν είχα την ευκαιρία να πάω.Φέτος όμως,το είχα υπόψιν μου από τον Ιούνιο και ανυπομονούσα!
Μίλησα στις φίλες και φίλους μου γι'αυτό και ενθουσιάστηκαν.Βέβαια μετά από λίγο καιρό,συγκεκριμένα τον Αύγουστο,δεν μπορούσε κανείς να έρθει μαζί μου και δεν υπήρχε περίπτωση να πάω μόνη μου.Το πιο πιθανό ήταν να βαρεθώ:/

Τελευταίες ημέρες λοιπόν,λίγο πριν τη "μεγάλη" μέρα,ήμουν αποφασισμένη πως για άλλη μία φορά δεν θα πήγαινα.Τελικά,μαζευτήκαμε πολλά άτομα και εγώ ανέλαβα να αγοράσω τα εισιτήρια.


Οι υπόλοιποι θα τα αγόραζαν από την είσοδο!



Οι πόρτες άνοιγαν στις 2 το μεσημέρι.Εμείς φτάσαμε στις 6.
Ήδη είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και αργότερα άρχισαν να έρχονται περισσότεροι. Στο χώρο υπήρχε και κάτι σαν ταμείο όπου μπορούσε κανείς να αγοράσει επιπλέον σακουλάκια με χρώμα.Το καθένα κόστιζε 2€ με ποικιλία χρωμάτων.  







*Τράβηξα πολλές φωτογραφίες εκείνη την ημέρα!Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές*


















Φύγαμε κατά τις 9:30 το βράδυ,ενώ τελείωνε στις 11.
Πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα το επισκεφτώ και του χρόνου!
Επίσης,να σας πω πως έκαναν διάφορους διαγωνισμούς και ένα κοριτσάκι(γιατί εκτός από τους νέους ήταν και οι γονείς με μικρά παιδιά) κέρδισε μια ολόκληρη κούτα με σακουλάκια χρώματος!!



Δίπλα στη σκηνή υπήρχε και ένα "στρώμα" από το οποίο μπορούσες να πηδήξεις χωρίς να τραυματιστείς εφόσον ήταν μαλακό.Οι περισσότεροι το βρήκαν διασκεδαστικό και το τόλμησαν!!






*Αν ενδιαφέρεστε να δείτε ακόμα πιο πολλά πλάνα+βίντεο τσεκάρετε τη σελίδα της SFINA στο facebook,ένας από τους χορηγούς του festival*





Αυτά!!Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!!
Πείτε μου στα σχόλια αν κάποιος από εσάς πήγε και αν ναι πώς σας φάνηκε;
Θα τα πούμε σύντομα!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.