New Piercing?! + Tips

Εδώ και καιρό(μάλλον χρόνια) περίμενα να κάνω το piercing για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα.



Αναφέρομαι στο "helix" το οποίο γίνεται στο πάνω μέρος του αυτιού.
Το Σάββατο που πέρασε λοιπόν αποφάσισα επιτέλους να δοκιμάσω.Μου άρεσε πολύ όπως φαινόταν και πιστεύω πως ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια.  



Πρώτα απ' όλα,ήθελα εκτός από τις δύο τρύπες στο κάθε αυτί
(τον λοβό και τον ανώτερο) να κάνω κι άλλη.Δεν νομίζω να σας το έχω αναφέρει,αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ τα piercings,περισσότερο από τα τατουάζ.
Στην αρχή,από κάποια βίντεο που είδα στο youtube,έλεγαν πως πονάει πολύ.Δηλαδή αν συνολικά ο πόνος είναι 10 έβαζαν 9.Αυτό βέβαια δεν με εμπόδιζε ή με φόβιζε και τελικά η μόνη στιγμή που πόνεσα ήταν την στιγμή του τρυπήματος.


Το helix μου το έκανε με πιστόλι και όχι με βελόνα.Επίσης έβαλα "βίδα" σκουλαρίκι {δεν μπορώ να θυμηθώ πώς αλλιώς λέγεται:( } και θα το αλλάξω αφού περάσει μία εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξαπλώνω με πονάει το σημείο αυτό γι'αυτό γυρνάω από την αντίθετη πλευρά.Παρ' όλα αυτά δεν είναι πρησμένο ή κόκκινο οπότε ευελπιστώ να περάσει σύντομα ο πόνος.

tumblr_m75kinUH3i1qc4rz9o1_500.jpg 500×667 pixels:




Κάποιες πληροφορίες που βρήκα αφού έκανα το helix(αντί να το επιχειρήσω πριν) με ξάφνιασαν και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

- - - - - - - - -

• Οι τρύπες στους λοβούς θεραπεύονται γύρω στις τέσσερις με έξι εβδομάδες κι αυτό γιατί έχουν μεγάλη ποσότητα αίματος.Αντίθετα τα helix θεραπεύονται μεταξύ τριών και έξι μηνών,αλλά εξαρτάται και από το είδος τους.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως υπάρχει τεράστια διαφορά και καλύτερα να το διατηρείτε καθαρό καθ'όλη τη διάρκεια.



• Μην αλλάζετε το σκουλαρίκι αμέσως εκτός αν έχετε θέμα με το μέγεθος ή το υλικό.Όπως προανέφερα τέτοιου είδους piercings αργούν να θεραπευτούν και ίσως προκληθεί μόλυνση.




• Φυσικά πρέπει να το καθαρίζετε τακτικά.Καλό είναι όχι μόνο με οινόπνευμα,αλλά με αλατούχο διάλυμα που θα σας δώσει ο ειδικός. Ρίξτε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβάκι και με απαλές κινήσεις τρίψτε κάθε πλευρά του piercing.

Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικότερα από τον υπολογιστή.




• Και τέλος υπάρχει πιθανότητα το σώμα σας να μην αποδεχτεί την νέα αυτή αλλαγή είτε εξαιτίας αλλεργειών στο υλικό του κοσμήματος είτε λανθασμένης θέσης στην οποία βρίσκεται.
Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε με τον ειδικό που σας ανέλαβε για να σας ενημερώσει.Μην το παραμελείτε καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. 



 - - - - - - - - - 


Αυτά είχα να σας πω!Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Πείτε μου αν θέλετε να κάνω κάτι παρόμοιο στο μέλλον:)
Τα λέμε^_^

Σχόλια

  1. Πολύ βοηθητικό άρθρο!! Με γεια!! Το helix είναι τέλειο, θα ήθελα και εγώ πολύ να κάνω ένα αλλά περιμένω μέχρι να πάρω την απόφαση:ρ Καλή μέρα φίλη μου! Πολλά φιλούθκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Ακριβώς όπως το είπες: μια απόφαση είναι:)
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια! Εαν μπορεις κανε ενα αρθρο για το πως να αποκτησεις ενα μπλοκ με πολλους αναγνωστες ή κατι τετοιο! :) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!<3 Θα προσπαθήσω αν και δεν γνωρίζω πολλά:) Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Με γεια Βάσια!!! Είναι τέλειο piercing και θα ήθελα και εγώ να κάνω αλλά έχω ακούσει διάφορα οπότε φοβάμαι! Θα ήθελα πολύ να κάνεις και ένα updated άρθρο σε λίγες εβδομάδες να μας δείξεις το σκουλαρήκι και να μας πεις για τον πόσο, φροντιδα κτλ πως πανε!! τα λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμο άρθρο, αν και δεν θα το επιχειρούσα ποτέ να κάνω εκεί τρύπα :P Έκανα πέρσι για πρώτη φορά στην ζωή μου στους λοβούς και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία :P

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βοήθησε! Πάλι καλά δεν θυμάμαι τίποτα για τις πρώτες μου τρύπες..Ήμουν πολύ μικρή:p Πάντως πιστεύω πως πρέπει να το τολμήσεις;) Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Έκανα και εγώ πρόσφατα helix και οι πληροφορίες σου με βοήθησαν αρκετά το άρθρο σου ήταν πολύ καλό ❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Geia sas egw thelw na rwthsw an to ejwteriko conch ponaei poly kai an exei kanei kapoios na m pei kapoia pragmata giauto sas parakalw peite m an jerete:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκανα χτες helix, κ αντί να μάθω πληροφορίες πριν ψάχνω τώρα κ το άρθρο σου είναι ο,τι πιο βοηθητικό βρήκα! Είσαι τέλεια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.