Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Πράγματα που με εκνευρίζουν!!

Γεια σας και πάλι!
Μιας που βρήκα λίγο χρόνο αποφάσισα να γράψω ακόμη ένα άρθρο.Σήμερα λοιπόν,θα σας παρουσιάσω τα πράγματα και τους ανθρώπους που με εκνευρίζουν.

1. Οι αναίσθητοι άνθρωποι.
Και ποιος δεν εκνευρίζεται;Πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ τους λες κάτι ευγενικά,αυτοί σε απορρίπτουν κανονικά.Λες και δεν είπες ποτέ τίποτα.Το θέμα είναι ότι το κάνουν επίτηδες και αυτό με ενοχλεί απίστευτα.2. Όταν έχω όρεξη να αγοράσω καινούρια ρούχα ή γενικώς να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά,αλλά δεν με ικανοποιεί τίποτα.
Μια ηλιόλουστη ημέρα για παράδειγμα,θέλω να πάω μια βόλτα στο κέντρο.Θα μπω σε όλα τα γνωστά μαγαζιά αλλά στο τέλος δεν θα με ικανοποιήσει τίποτα.Και νευριάζω.Ελπίζω να μην είμαι η μόνη..χαχα3. Η κίνηση στο δρόμο.
Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε και ξαφνικά σταματάμε πίσω από μία ουρά δεκάδων αυτοκινήτων.Και ίσως η αναμονή να διαρκέσει 10 λεπτά,όμως υπάρχει το ενδεχόμενο και των 60 λεπτών(δηλαδή 1 ώρα!!)4. Όταν χτυπάω το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σε κάποιο έπιπλο.
Αν το έχετε πάθει είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε!Πρώτα απ'όλα πονάει απίστευτα.Επίσης θυμώνεις με το αντικείμενο ενώ στην πραγματικότητα δεν φταίει.Τι άλλο να πω;5. Όταν τελευταία στιγμή ακυρώνουν το ραντεβού.
Έχεις ετοιμαστεί,βαφτεί και όλα αυτά που κάνουμε εμείς τα κορίτσια και ξαφνικά έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό σου.Η φίλη σου ακυρώνει τη βόλτα σας επειδή τελικά δεν μπορεί να βγει.Προσωπικά με εκνευρίζει πάρα πολύ.6. Ο αέρας.
Ναι,το φυσικό φαινόμενο.Ο αέρας.Απλά δεν μου αρέσει.Αισθάνομαι απαίσια όταν φυσάει και τα μαλλιά μου ανακατεύονται.Και για κάποιον περίεργο λόγο λαδώνουν κιόλας!7. Όταν δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω.
Ή δεν θυμάμαι που το έβαλα ή κάποιος το έχει αλλάξει θέση.Στο τέλος νευριάζω πάρα πολύ και κατηγορώ τη μαμά μου.Όχι ό,τι πιο σωστό,το ξέρω.8. Όταν επιστρέφω πεινασμένη από το σχολείο,αλλά βλέπω πως το φαγητό δεν μου αρέσει.
Επιστρέφοντας από το σχολείο εάν έχω να φάω από τις 10 νομίζω είναι λογικό να πεινάω.Προς μεγάλη μου έκπληξη το φαγητό μπορεί να είναι φασολάκια ή ακόμη χειρότερα φακές.Οπότε αναγκαστικά το τρώω.
9. Όταν δεν έχω τι να βάλω.
Ή τουλάχιστον αυτό λέω εκείνη την στιγμή.Καταλήγω να βάζω πάλι τα ίδια.10. Οι υποτιθέμενοι φίλοι.
Δεν συνηθίζω να κάνω παρέα με τέτοια άτομα,αλλά επειδή μου έχει συμβεί και για να είμαι ειλικρινής ακόμα συμβαίνει,μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει καθόλου.Και για να σας εξηγήσω,κάποιοι βγαίνουν αλλά εσύ δεν μπορείς.Έτσι την επόμενη μέρα ένας από αυτούς θα σου πει πού πήγαν,τι έκαναν,τι είπαν.Εντάξει,το κατάλαβα πως περάσατε ωραία αλλά δεν χρειάζεται να μου το λες συνέχεια.12. Όταν κολλάει μια συσκευή ή δεν πιάνει καλό wifi.

Αυτό ήταν το άρθρο για σήμερα!Ελπίζω να σας άρεσε:)
Πείτε μου αν συμφωνείτε με κάτι από τα παραπάνω ή τι εκνευρίζει εσάς γενικά.
Σε λίγες ημέρες θα ανεβάσω και τα αγαπημένα του μήνα,οπότε stay tuned;)
Τα λέμε!!

9 σχόλια:

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα