Must-Have Φθινοπώρου

Γεια σααας!!!Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!!!
Επέστρεψα με νέο άρθρο και ξέρω πως είναι "αργά" για τα δεδομένα του ότι αύριο πρέπει να ξυπνήσουμε νωρίς(κάποιοι από εμάς -_-),αλλά έχω αρκετό διάβασμα οπότε δεν προλαβαίνω!

Τέλος πάντων,σήμερα θα σας παρουσιάσω αυτά που θεωρώ εγώ απαραίτητα για το φθινόπωρο μιας και το κρύο έχει μπει για τα καλά.




1.Highlighter
Κι όμως πιστεύω πως το highlighter είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.Δίνει μια λάμψη και σχήμα στο πρόσωπο,κάτι που νομίζω αρέσει σε όλες μας.



2.Nude χρώματα παντού
Και παντού εννοώντας από το μακιγιάζ μέχρι τις τέμπερες ζωγραφικής.Τα χρώματα του φθινοπώρου(όπως το πορτοκαλί,το κίτρινο,το καφέ..) μ'αρέσουν πάρα πολύ γιατί διαφέρουν από τα συνηθισμένα.Επίσης,σου αλλάζουν κατευθείαν τη διάθεση:) 



3.Λαμπάκια
Δίνουν ένα πιο tumblr ύφος,πέρα από αυτό όμως είναι η καλύτερη διακόσμηση.
Ακόμη και άνω κάτω να είναι το δωμάτιό σου,τα λαμπάκια θα το δείχνουν ωραίο.



4.Μποτάκια
Τα μποτάκια οτιδήποτε χρώμα κι αν είναι,δίνουν ακόμη περισσότερο στυλ.Μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα (εκτός από φόρμες :Ρ) .



5.Πουλόβερ
Σίγουρα έχετε τουλάχιστον ένα γιατί είναι ζεστά αλλά και τόσο ωραία!!



6.Ζεστά ροφήματα
Τα Σαββατοκύριακα κυρίως μπορείτε να φτιάχνετε ζεστή σοκολάτα ή τσάι και να χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική,διαβάζοντας ένα βιβλίο ή απλά κοιτώντας τη θέα από το παράθυρο.



7.Ταινίες - Βιβλία
Μες τον χρόνο η μόνη περίοδος που έχω χρόνο για να διαβάσω βιβλία ή να δω ταινίες είναι το καλοκαίρι (φυσικά!!),τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.Τις υπόλοιπες μέρες διαβάζω:/Ή ασχολούμαι με κάτι άλλο.Γι'αυτό,όποτε έχετε χρόνο εκμεταλλευτείτε τον κάνοντας ό,τι σας αρέσει.



8.Φωτογραφική μηχανή
Πώς αλλιώς θα απαθανατίσετε τις μικρές στιγμές του φθινοπώρου;
Είτε πήγατε μια βόλτα στο πάρκο με τη φίλη σας είτε είδατε ένα φύλλο να πέφτει από το δέντρο,απλά τραβήξτε το φωτογραφία ώστε να το θυμάστε.Ακόμα και οι πιο ασήμαντες στιγμές είναι σημαντικές! 


9.Μανό σε αποχρώσεις του φθινοπώρου
Προσωπικά μ'αρέσει να βάφω τα νύχια μου και επειδή βαριέμαι να έχω πάντοτε το ίδιο χρώμα,αλλάζω.Σίγουρα το φθινόπωρο δοκιμάστε το μελιτζανί,το μπορντό,το χρυσό,το πορτοκαλί,το καφέ,το κίτρινο.Είναι φοβερά και δεν έχουμε την ευκαιρία να τα ευχαριστηθούμε τόσο τους άλλους μήνες όσο το φθινόπωρο.



10.Αρωματικά Κεριά
Ο τέλειος συνδυασμός μαζί με ένα ζεστό ρόφημα και μια κουβέρτα!



11.Σκούρα κραγιόν


Και φτάνοντας στο κομμάτι του μακιγιάζ,τα σκούρα lipstain,κραγιόν ή lipgloss είναι musts για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.Όταν ο καιρός είναι μονότονος εσείς ξεχωρίζετε;)



12.Κρέμα χεριών - Lipbalms
Τέλος,αν σκάνε εύκολα τα χέρια σας ή αν αφυδατώνονται συχνά τα χείλη σας,καλό είναι να κουβαλάτε μια κρέμα χεριών και ένα lip balm.




Αυτό ήταν το άρθρο για σήμερα.Ελπίζω να σας άρεσε!
Προσπαθώ να ανεβάζω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω:D
Ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σχόλιά σας!
Τα λέμε σύντομα!!
  
Και ναι,ισχύει!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.