Review ταινιών 2016 🎬

Γεια σας!
Πρόσφατα είδα πολλές ταινίες μαζεμένες κι έτσι αποφάσισα να γράψω ένα review για την καθεμία.




1.Πριν έρθεις εσύ - Me Before You

Περίληψη:

Πρόκειται για μια γυναίκα,τη Λουίζα Κλάρκ που αναγκάζεται να ψάξει για νέα δουλειά μετά την απόλυσή της από ένα καφέ.Σύντομα αναλαμβάνει να προσέχει τον γιο της κυρίας και του κυρίου Τρέινορ,τον Oυίλ,ο οποίος έμεινε παράλυτος έπειτα από ένα ατύχημα.
Αρχικά δεν ενθουσιάζεται με την παρουσία της και της συμπεριφέρεται περιφρονητικά.Ωστόσο με τον καιρό γίνονται στενοί φίλοι και αναπτύσσουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον,παρόλο που η Λουίζα έχει ήδη μια σχέση με τον Πάτρικ.
Θα καταφέρουν να ζήσουν όπως επιθυμούν;


Το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους




Προσωπική άποψή μου: Μου άρεσε πολύ και γενικότερα τις περισσότερες φορές επιλέγω ρομαντικές ταινίες.Βέβαια, περίμενα κάτι πιο ιδιαίτερο και όχι τη συνηθισμένη πλοκή.Μου θύμισε λίγο το "Λάθος Αστέρι",προς το τέλος κυρίως,αλλά στη συγκεκριμένη δεν έκλαψα τόσο πολύ.Παρόλ'αυτά είναι εξίσου συγκινητική,βαθυστόχαστη και απρόσμενη.



Σας την προτείνω; :Ναι,σας προτείνω να την δείτε αν ψάχνετε ένα ανάλαφρο ρομαντικό δράμα που θα σας βάλει σε σκέψεις.  


Βαθμός: 8/10







2.Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad

Περίληψη:

Μετά τον θάνατο του Superman,η πράκτορας Αμάντα Γουόλερ αποφασίζει να φτιάξει μια ομάδα από επικίνδυνους εγκληματίες(τον Deadshot,τον Shark,τον Captain Boomerang και την Harley Quinn),οι οποίοι αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.Η June Moone,αρχαιολόγος,δαιμονίζεται από μια θεά μάγισσα που θέλει να εξαφανίσει την ανθρωπότητα και η ομάδα αυτοκτονίας προσπαθεί να την εξοντώσει.



➮ Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ




Προσωπική άποψή μου: Ήθελα εδώ και καιρό να τη δω αφού όλο και κάτι άκουγα γι'αυτή.Ειδικά τώρα τελευταία το youtube έχει γεμίσει με halloween makeup tutorials του Joker και της Harley.
 Είναι ταινία με αρκετή δράση και φανταστικά εφέ,αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασε.Γνώριζα φυσικά από την αρχή πως ανήκει σε κατηγορία ταινιών που εγώ δεν πολυ-προτιμώ,ωστόσο την παρακολούθησα μέχρι το τέλος,το οποίο με άφησε ικανοποιημένη. 



Σας την προτείνω; :Πιστεύω πως η ταινία προορίζεται για τους λάτρεις των ταινιών φαντασίας και χαρακτήρων,αλλά και σε όσους αρέσουν τα κόμικς. 


Βαθμός: 7/10






3.Ψάχνοντας την Ντόρι - Finding Dory

Περίληψη:

Η Ντόρι πάσχει από απώλεια βραγχείας μνήμης και χάνεται από τους γονείς της.Αποφασίζει να τους ξαναβρεί προσπαθώντας να θυμηθεί διάφορα περιστατικά της παιδικής της ηλικίας.Έχοντας στο πλευρό της τον Νέμο και τον πατέρα του Μάρλιν,της δίνουν κουράγιο να συνεχίσει.Όμως ζει περιπέτειες που την εμποδίζουν.Θα καταφέρει τον σκοπό της;


Το trailer μεταγλωτισμένο στα ελληνικά



Προσωπική άποψή μου: Την είδα μαζί με τις μικρότερες αδερφές μου και για να πω την αλήθεια ψυχαγωγήθηκα αρκετά.Δεν φάνηκε να είναι συγκινητική σε σημείο που να κλάψει κανείς,αλλά σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.
Επίσης,αν σας δοθεί η ευκαιρία δείτε την και με μικρότερα παιδάκια.Τα σχόλια που κάνουν κατά τη διάρκεια είναι πολύ ωραία:D


  Σας την προτείνω; :Ναι γιατί όχι.Σίγουρα δεν απευθύνεται μόνο σε μικρούς και μπορούν να το δουν και μεγαλύτεροι.



Βαθμός: 9/10




Ελπίζω να σας άρεσαν!Έχετε δει κάποια από αυτές;Σας άρεσε ή όχι;
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω και τις προτάσεις σας:)
Τα λέμε!!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφο post! Δεν έχω δει καμία. Μπήκαν όλες στην λίστα των ταινιών που θέλω να δω!

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φάνηκε πολύ ωραία η ταινία "Πριν ερθεις εσύ" όταν είδα το trailer. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να δω μια κριτική, μου φάνηκε πολύ χρήσιμο το review σου, θα παω να την δω! Θα χαρώ να επισκεφθείς και το δικό μου blog irenesworld.squarespace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ!Τελικά την είδες;Έχει καιρό που άφησες σχόλιο και συγγνώμη που άργησα κι εγώ να απαντήσω:)
      Βεβαίως θα επισκεφθώ το blog σου!Πάω αμέσως.

      Διαγραφή
  3. Το finding dory θέλω πολύ να το δω, τις δύο πρώτες τις έχω δει και έμεινα έκπληκτη με τους βαθμούς σου!! Το me before you ήταν μια απο τις καλύτερες σχεδόν ρομαντικές ταινίες που έχω δει, θυμάμαι στο τέλος που είχα δακρύσει, και όντως και εμένα μου θύμιζε το λάθος αστέρι.. αλλα το τέλος γενικά πιστεύω δεν πέρναγε καλό μήνυμα, αφού έμμεσα έδειξε την -σχεδόν-αυτοκτονία ως λύση σε τέτοιες μεγάλες δυσκολίες.. Αντιθέτως, πιστεύω οτι έπρεπε να περνάει αισιόδοξο μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους με τέτοιες δυσκολίες..
    Στο suicide squad θα μπορούσα να βάλω και 10/10 ! Γενικά δεν βλέπω τέτοιου είδους ταινίες γιατι δεν με ενθουσιάζουν ούτε εμένα, αλλα η συγκεκριμένη είχε πλάκα και πολύ δράση, ο σκηνοθέτης είχε βάλει τους καταλληλότερους ρόλους στους ανάλογους ηθοποιούς! Ταινία που σίγουρα πρέπει να δεις στο σινεμα και όχι στο internet, γιατι πολύ έκαναν το λάθος να την δούνε στο internet οπου υπάρχει μόνο βιντεοσκοπημένη απο αίθουσα σινεμα, πράγμα το οποίο επηρεάζει πολύ όχι μόνο την ποιότητα της οθόνης αλλα και την ποιότητα της ταινίας! (πολύ δεν μιλάω; :P )
    Αυτά,
    τα λέμε, καλο μας κουράγιο με το σχολείο!
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα όχι!:Ρ Μου άρεσε πολύ το σχόλιό σου!
      Κι εγώ η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αυτό που λες αλλά δεν το ανέφερα για να μην "καταστρέψω" κατά κάποιον τρόπο την εξέλιξη των γεγονότων.Παρόλ'αυτά συμφωνώ:)
      Όσο για το suicide squad,ομολογώ την είδα στο internet και σίγουρα οι ταινίες που παίζονται στο cinema δεν συγκρίνονται όταν τις βλέπεις από την οθόνη του υπολογιστή.
      Πρόσφατα είδα κι άλλη μία με αρκετή δράση και αγωνία.Από τις καλύτερες.
      Καλή συνέχεια Μίρκα!Επίσης<3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.