Ταινίες Νοεμβρίου 2016

Γεια σας!Έχω αρκετές εβδομάδες να γράψω στο blog αλλά επέστρεψα(για άλλη μία φορά) με ταινίες!
Μπορώ να το αποκαλέσω και part 2 από το προηγούμενο άρθρο μιας που έχω να σας προτείνω άλλες τέσσερις ταινίες που ξεχώρισα.




1. LOL - Το στάτους του έρωτα (2012)


Περίληψη:
Η Λόλα ζει μια συνηθισμένη ζωή με τους φίλους της και το αγόρι της.Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει,όχι τόσο καλή για εκείνη.Συμβαίνουν διάφορα,γεγονότα που την επηρεάζουν όπως ο χωρισμός της.Όμως σύντομα,αποκτά αισθήματα για τον Κάιλ.Περνούν πολλές δυσκολίες μαζί και όλα αυτά η Λόλα τα καταγράφει στο ημερολόγιό της.


Δείτε το trailer εδώ:
  

Προσωπική άποψή μου: Ίσως δεν ενθουσιαστήκατε με την περίληψη που έγραψα,αλλά πραγματικά είναι μία πολύ ωραία ταινία.Είναι διασκευή της γαλλικής ταινίας Lol που βγήκε το 2008 και όπως διάβασα άρεσε σε πολλούς η πρωτότυπη και όχι τόσο η διασκευή.Δεν την έχω δει όμως,οπότε δεν μπορώ να εκφράσω την άποψή μου.Παρόλ'αυτά είναι ρομαντική και περιλαμβάνει θέματα της σημερινής εποχής,όπως οι σχέσεις,η κατάθλιψη και τα προβλήματα που δημιουργούνται με τους γονείς. 

Σας την προτείνω; : Να τη δείτε σίγουρα.Πιστεύω πως θα σας αρέσει,κυρίως στις μικρότερες ηλικίες (κάτω των 15).

Βαθμός: 9/10



2. Nerve - Αλήθεια ή Θάρρος; (2016)


Περίληψη:
Η Vee λαμβάνει ένα email από το Ίδρυμα Καλών Τεχνών της Καλιφόρνια υπενθυμίζοντάς της να αποδεχθεί ή να απορρίψει την εγγραφή της.H Sydney,φίλη της Vee,γίνεται δημοφιλής στο Nerve,ένα διαδικτυακό παιχνίδι πραγματικότητας στο οποίο άτομα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για να κερδίσουν χρήματα ή να πληρώσουν ώστε να δουν τις δοκιμασίες που αποδέχονται άλλοι παίκτες.Κάποια στιγμή η Vee εκνευρίζεται με τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν κι έτσι αποφασίζει να εγγραφεί στο παιχνίδι.Θα καταφέρει να αποδράσει;


Δείτε το trailer εδώ:

Κατά τη γνώμη μου,δίνει παραπάνω πληροφορίες για την ταινία απ'ότι θα έπρεπε,αλλά αν το δείτε μπορεί να σας παρακινήσει.


Προσωπική άποψή μου: Είχα πολύ καιρό να δω τόσο ωραία ταινία!Οι ηθοποιοί ήταν άψογοι,φοβερό σενάριο και απίστευτα σκηνικά.Ανήκει σίγουρα στην κατηγορία με τις ταινίες δράσης,αλλά σε κάποια σημεία έχει πολύ πλάκα ενώ σε άλλα είναι ρομαντική.


Σας την προτείνω; : Χίλια τα εκατό!Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες δράσεις,η συγκεκριμένη έχει αγωνία και πραγματικά αξίζει.
Και όχι,δεν υπερβάλλω καθόλου:Ρ


Βαθμός: 10/10 αν μπορούσα θα την βαθμολογούσα με ακόμη μεγαλύτερο αριθμό.




3. The Art Of Getting By - Αναπάντεχος Έρωτας (2011)


Περίληψη:
Ο George,ένας μοναχικός και απαισιόδοξος έφηβος,ο οποίος δεν έχει ικανοποιητική άποψη για τον κόσμο γι'αυτό ποτέ δεν κάνει τις εργασίες του και συχνά παραλείπει το σχολείο.Σύντομα γίνεται φίλος με τη Sally και γνωρίζει τον Dustin,έναν καλλιτέχνη που τον εμπνέει πολύ,ο οποίος έχει καταλάβει πως κρύβει συναισθήματα για τη νέα φίλη του κι έτσι τον παρακινεί να της μιλήσει.Αργότερα όμως,συνειδητοποιεί πως εκείνη δεν αισθάνεται το ίδιο και απογοητεύεται.Απ'την άλλη,ο Dustin έρχεται πιο κοντά με τη Sally.Τι θα απογίνει ο George;


Δείτε το trailer εδώ:


Προσωπική άποψή μου: Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας,Freddie Highmore και Emma Roberts ήταν ιδανικοί για τους ρόλους τους.Θα το χαρακτήριζα δράμα με ρομαντικές σκηνές που περνάει αρκετά μηνύματα για τη ζωή.


Σας την προτείνω; : Αν σας αρέσει η τέχνη γενικά είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει.


Βαθμός: 8/10    




4. The Last Song - Το Τελευταίο Τραγούδι (2010)


Περίληψη:
Η Ρόνι είναι μία δεκαεπτάχρονη έφηβη που έχει έναν μικρότερο αδερφό και οι γονείς τους είναι χωρισμένοι.Παλαιότερα έπαιζε πιάνο,αλλά δεν το άγγιξε από τότε που έφυγε ο πατέρας της.
Φέτος το καλοκαίρι,τα δύο αδέρφια μετακομίζουν στο σπίτι του πατέρα τους για να περάσουν τις διακοπές.Η Ρόνι αναγκάζεται,αλλά μετά από ένα συμβάν γνωρίζει τον Γουίλ ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει.Όλα κυλούν ήρεμα,η Ρόνι τα ξαναβρίσκει με τον μπαμπά της,όμως εκείνος κρύβει κάτι που δεν θέλει να αποκαλύψει για να μην τους στενοχωρήσει.


Δείτε το trailer εδώ:


Προσωπική άποψή μου: Μου άρεσε πάρα πολύ και μου θύμισε την ταινία "The Longest Ride" που ήταν εξίσου καλή.Ίσως ήταν λίγο προβλέψιμη,αλλά είναι ακριβώς το είδος ταινιών που προτιμώ.  


Σας την προτείνω; : Ναι,σας την προτείνω.Αν σας αρέσουν οι αισθηματικές ταινίες είναι ό,τι πρέπει.Πρωταγωνιστεί η Miley Cyrus,όπως και στην παραπάνω ταινία "Lol" και μου θυμίζει τον "παλιό" της εαυτό.Πιστεύω πως οι συγκεκριμένοι ρόλοι τής ταιριάζουν.


Βαθμός: 9/10




Ελπίζω πραγματικά να σας αρέσουν τέτοιου είδους άρθρα γιατί προσωπικά τα λατρεύω και παίρνουν αρκετές ώρες για να τα γράψω.
Πείτε μου αν εσείς έχετε δει κάποια από αυτές και πώς σας φάνηκε.Όπως καταλάβατε βλέπω παλιές ταινίες γιατί τώρα τις ανακαλύπτω στο διαδίκτυο,ενώ πριν δεν υπήρχαν στο video club.
Αν έχετε να μου προτείνετε κι άλλες,θα χαρώ να τις δω και να σας πω την άποψή μου.
Τα λέμε!!

Σχόλια

  1. Μου αρέσουν πολύ τα άρθρα με προτάσεις ταινιών :D Θα τσεκάρω το Nerve & το The Art of Getting By

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δει το Lol και το The Last Song (ήμουν τρελή φαν της Miley κάποτε). Το The Last Song είναι υπέροχη ταινία! Έβαλα στην λίστα με τις ταινίες που έχω να δω το Nerve, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν σίγουρη πως τα έχεις δει!Πάντα είμαι η τελευταία που ξεθάβει παλιές ταινίες:ρ Αν τη δεις,θα περιμένω το review σου:)

      Διαγραφή
  3. Έχω δει τις ταινίες της Miley, μου άρεσει σαν ηθοποιός, και μάλλον η αγαπημένη μου απο αυτές τις δύο είναι το LOL. Μου φάνηκε καλύτερη η ερμηνεία της Miley's εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.