Haul Φεβρουαρίου! 💸

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Επέστρεψα.Έχουμε να τα πούμε πάρα πολύ καιρό,από πέρυσι:Ρ,οπότε δεν σας ευχήθηκα ούτε καλή χρονιά!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Αν αναρωτιέστε για εμένα,είμαι μια χαρά και φυσικά δεν σας ξέχασα,απλώς έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή και δεν μπορώ να γράφω τόσο συχνά..

Σήμερα λοιπόν,θα μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα πράγματα που αγόρασα τις τελευταίες ημέρες.Δεν θα το αποκαλούσα "huge haul",αλλά ούτε και μικρό lol!
Ας ξεκινήσουμε!









Ναι,καλά είδατε,NYX.Μιας που άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη(Αγίας Σοφίας 23 για όσες ενδιαφέρονται),είπα να τα επισκεφθώ.Επέλεξα δύο από τα soft matte lip creams.Τα χρώματα τους είναι τόσο ωραία ( δυστυχώς ξέχασα να σας κάνω swatches:( )!Το πρώτο έχει καφέ υποτόνους και το άλλο πλησιάζει στο μπορντό.
Υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις που μπορείτε να διαλέξετε...






Στη συνέχεια,πήρα από τα Calzedonia ένα μαύρο διχτυωτό καλσόν.Τώρα τελευταία κυκλοφορεί αυτή η μόδα κάτω από τα τζιν που μου αρέσει πολύ.Γενικά δε συνηθίζω να τα φοράω,αλλά είπα να δοκιμάσω.



Από ρούχα,αγόρασα από τα Stradivarius αυτό το καρό άσπρο-μαύρο πουκάμισο.Περισσότερο μου άρεσε που δεν είναι σαν τα άλλα,τόσο απλό δηλαδή,αλλά έχει την ιδιαίτερη λεπτομέρεια criss cross στο στήθος.Με ένα μαύρο μπλουζάκι φαίνεται πολύ ωραίο!






Και τέλος,πάλι από τα Stradivarius πήρα αυτό το τζιν.Έχει σκισίματα και στα δύο γόνατα.Επειδή το έχω φορέσει ήδη,θεωρώ πως είναι άνετο:)



Αυτά ήταν!Ελπίζω να υπάρχει έστω και ένας που συνεχίζει να διαβάζει τα posts...Αν θέλετε πείτε μου στα σχόλια τι σας άρεσε περισσότερο και αν έχετε κάποια συγκεκριμένη ιδέα για άρθρο,θα ήθελα πολύ να τη μάθω.
Φιλάκια!

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο😃❤💜 Με ποια εφαρμογή-πρόγραμμα επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου;💎💜💛😜
    http://theteenagersroomgreek.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιες η επιλογες σου στα ρουχα,εγω εχω μια ενσταση για τα liquit lipstik της Nyx.Τα εχω παρει κι εγω και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη,παρολο που αγαπω την συγκεκριμενη εταιρια κι εχω πολλα προιοντα απο αυτην.Σε εμενα δεν εκατσαν καθολου καλα προσωπικη μου αποψη.Πες μου αμα ειναι της δικες σου εντυπωσεις να ξερω τι μου γινεται:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως το rome μου αρέσει πάρα πολύ!Και το χρώμα και η διάρκεια.Το copenhagen όμως,παρόλο που έχει τέλεια απόχρωση,φεύγει γρήγορα.Δηλαδή αμέσως μετά το φαγητό,πρέπει να ξαναβάλω.
      *Και συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.