ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ | ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Είμαστε στα τέλη Ιουλίου και υποτίθεται πως το καλοκαίρι θα αφιέρωνα περισσότερο χρόνο στο blog. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή για να γράψω κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς. Σήμερα λοιπόν, πρωτοτυπώ και ανεβάζω ένα άρθρο για τα τραγούδια που άκουγα non-stop τους δύο τελευταίους μήνες...
Είχα κάνει άλλο ένα παρόμοιο για τα τραγούδια Μαρτίου-Απριλίου, που προσωπικά μου άρεσε πολύ. Οπότε είπα γιατί όχι;






Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ακούω πάρα πολύ την Halsey. Το συγκεκριμένο τραγούδι της ονομάζεται Eyes Closed και είναι ένα από τα δεκαέξι από το άλμπουμ hopeless fountain kingdom που κυκλοφόρησε πρόσφατα.




Το επόμενο ονομάζεται Dynasty και το βρήκα από το soundtrack της σειράς Tagged. Είναι της MIIA, μιας κοπέλας μόλις 19 ετών, η οποία γεννήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας. Το άλμπουμ της In the Light of Love έφτασε στο #24 στα itunes, ενώ πολλά από τα τραγούδια της χρησιμοποιήθηκαν σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.






Οι Terror Jr είναι ένα αμερικανικό μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελείται από τον Felix Snow, τον David Singer Vine και την Lisa Terror. Το πρώτο τους single 3 Strikes κυκλοφόρησε μέσω της διαφήμισης με τα lipkit της Kylie Jenner, ενώ το 2017 κυκλοφόρησαν άλλα τρία τραγούδια ανάμεσά τους και το Appreciation.
Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2016 διαδόθηκαν κάποιες φήμες πως η ίδια η Kylie είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος. Ωστόσο, εκείνη το αρνήθηκε με stories από τον προσωπικό της λογαριασμό στο snapchat.








Άλλο ένα τραγούδι που ανακάλυψα από τη σειρά Riverdale(για την οποία ήθελα να γράψω ένα ξεχωριστό άρθρο από τον Μάιο, αλλά δεν το έκανα ποτέ) και συγκεκριμένα από το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.
Ονομάζεται Believer και είναι των Imagine Dragons. 
Για όσους δεν γνωρίζετε οι Imagine Dragons είναι αμερικανικό ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τον τραγουδιστή Dan Reynolds, τον κιθαρίστα Wayne Sermon, τον μπασίστα και πιανίστα Ben McKee και τον ντράμερ Daniel Platzman.
Τον τελευταίο καιρό το ακούω συνέχεια στο ραδιόφωνο, οπότε λογικά το ξέρετε και εσείς:Ρ






Οι Galantis είναι σουηδικό συγκρότημα ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και αποτελείται από δύο DJs, τον Christian Carlsson και τον Linus Eklöw. Ένα από τα τραγούδια τους που άκουσα είναι το Hunter από το άλμπουμ The Aviary(Το Κλουβί) που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017. 








To Hot Water δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Αμερικάνου δισκογραφικού παραγωγού Audien και του DJ και παραγωγού 3LAU ή Justin David Blau με φωνητικά της Victoria Zaro. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τόσο οι στίχοι όσο και ο ρυθμός.






Η Sofia Karlberg, γνωστή για τα covers της στο youtube κυκλοφόρησε πρόσφατα δικό της τραγούδι, το Bad Omen(που σημαίνει κακός οιωνός-σημάδι). Το βρήκα τυχαία στα προτεινόμενα του youtube και πατώντας το για να το ακούσω, θυμήθηκα το cover που είχε κάνει στο τότε δημοφιλές τραγούδι Take Me To Church του Hozier. Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της και σίγουρα εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο.
Επίσης, είναι 20 ετών και γεννήθηκε στη Στοκχόλμη.








Η Dua Lipa είναι τραγουδίστρια, στιχουργός και μοντέλο και το όνομά της στα αλβανικά σημαίνει "αγάπη". Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα στα 14 κάνοντας covers στο youtube. Το καινούριο της τραγούδι New Rules αναφέρεται στη δημιουργία νέων κανόνων στις σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να δείξει "πως εσείς και οι φίλες σας βοηθάτε η μία την άλλη. Οι φίλες σας είναι οι κανόνες, αυτές που σας αποτρέπουν από το να κάνετε λάθος με ένα αγόρι".
Η αλήθεια είναι πως τώρα που βρήκα τη σημασία του τραγουδιού ξαφνιάστηκα, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει από το να το ξανακούσω.


Δεν μπόρεσα να βρω το video clip και έτσι σας βάζω τα lyrics...



Το τραγούδι ονομάζεται Battle Scars και κυκλοφόρησε το 2012, οπότε ίσως μερικοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη. Εγώ πάντως το βρήκα φέτος, μετά από περίπου πέντε χρόνια δηλαδή 😂  
Ένας από τους καλλιτέχνες του είναι ο Guy Sebastian, 36 ετών σήμερα. Το 2003 ήταν ο πρώτος νικητής του Australian Idol, ενώ ήταν κριτής και στο αυστραλιανό X Factor. Επίσης, το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στην Eurovision, φτάνοντας στην πέμπτη θέση. Ο δεύτερος καλλιτέχνης του τραγουδιού ονομάζεται Lupe Fiasco και είναι ράπερ, μουσικός παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας.   







Φυσικά, κατανοώ πως δεν ακούμε όλοι το ίδιο είδος μουσικής γι' αυτό δεν είναι απαραίτητο να βρήκατε ωραία όλα τα παραπάνω τραγούδια. Μου αρέσουν πολλά είδη, όπως ήδη διαπιστώσατε με μερικές εξαιρέσεις.

Πείτε μου στα σχόλια αν σας τράβηξε το ενδιαφέρον κάποιο ή το δικό σας αγαπημένο. 

Επίσης, πριν παρουσιάσω τα τραγούδια γράφω και κάποιες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες ή για το τι μου άρεσε σε αυτά. Σας φαίνεται κουραστικό κάτι τέτοιο; Να το συνεχίσω; Ή θα προτιμούσατε να τα ακούτε κατευθείαν χωρίς περαιτέρω επεξεργασία;

Θα περιμένω τις απόψεις σας 😄
Τα λέμε σύντομα!

  
I do not own the copyright to the images.
Information taken from Wikipedia and Billboard 

Σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο post! Το Believer είναι από τα αγαπημένα μου τον τελευταίο καιρό :)

    Καλό μήνα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Αγγελική ♡
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε!!

      Διαγραφή
  2. Πω πω πολύ όμορφο το ποστ .Νομίζω ακούμε σχεδόν τα ίδια....

    Marion

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συμβουλές για το Γυμνάσιο!

Decoration Ideas for Summer!

Back to school:Outfits και μακιγιάζ για τον αγιασμό.